De Zorgcirkel

Omschrijving bedrijf

De Zorgcirkel is een Noord-Hollandse organisatie en specialist in ouderenzorg,- behandeling en -revalidatie. Onze organisatie is volop in beweging, lerend en ontwikkelingsgericht. Wij werken met liefdevolle aandacht en professionele zorg voor ouderen en zoeken de verbinding met anderen om dit mogelijk te maken. Je gaat werken met professionele en gedreven collega’s, die hart hebben voor de cliënten én voor elkaar. Met ruim 4.200 medewerkers en 1.400 vrijwilligers bieden wij persoonsgerichte zorg. Dit gebeurt bij voorkeur bij mensen thuis en ook op de ruim 30 locaties in het midden van Noord-Holland, in de regio’s Zaanstreek-Waterland, Purmerend, Edam-Volendam, Alkmaar, Heiloo-Egmond e.o. Onze droom is een maatschappij waarin alle ouderen zich gezien en gewaardeerd voelen en zij hun bijdrage mogen leveren.

Motivatiebrief

Hallo,

Wat leuk dat we ons aan je voor mogen stellen.

Wij zijn De Zorgcirkel en wij zetten ons 24 uur per dag, 7 dagen per week in om zorg te verlenen aan ouderen. Dit doen we met heel veel passie op zo’n 30 locaties verspreid over het midden van Noord-Holland maar ook bij de mensen thuis.

De ouderenzorg is een belangrijke branche waarin je echt iets voor een ander kan betekenen. En laten we eerlijk zijn, dat is toch het mooiste wat er is?

Maar wat kan De Zorgcirkel nou voor jou betekenen?
Hierover gaan we graag met je in gesprek. Wij zijn altijd op zoek naar mensen met een zorgdiploma. Daarnaast leidt De Zorgcirkel jaarlijks veel collega’s op tot zorgprofessional waarbij ze een erkend zorgdiploma krijgen. En met een zorgdiploma op zak heb je in principe de banen voor het uitkiezen.

Wil je geen zorgopleiding doen? Ook dan zijn er natuurlijk genoeg mogelijkheden. Denk daarbij bijvoorbeeld aan huishoudelijke thuiszorg of een facilitaire functie. Maar ook hebben we alle stafdiensten in huis zoals HR, ICT en Communicatie.

We zouden het dan ook erg leuk vinden om jou te leren kennen bij het Omgekeerd solliciteren event op 1 november.

Tot dan!!