Dura Vermeer Infra Regio NW

Omschrijving bedrijf

Wie door het werkgebied van Dura Vermeer Infra Regio Noord West rijdt, rijdt een rondje IJsselmeer. Van Texel via Amsterdam en Het Gooi naar Flevoland. In deze streek bouwen we wegen, bruggen en riolen. Maar ook kades, fly-overs en start- en landingsbanen. Bovendien zijn we sterk in langjarige beheer en onderhoudscontracten. Duurzaamheid speelt voor ons in alle gevallen een belangrijke rol. Het ontzorgen van en samenwerken met de klant, afspraak is afspraak en projecten op tijd opleveren: dat is waar wij voor staan. Dit onderdeel van Dura Vermeer bestaat uit ruim 180 medewerkers. Volgende week kan dat nog meer zijn, want we groeien. Klanten weten inmiddels dat we de capaciteit en expertise in huis hebben om in te spelen op hun wensen, ook al zijn de projecten grootschalig of in een complexe omgeving. Dat maakt ons trots. Altijd mooi om na een klus te constateren dat het er netjes bij ligt. We hebben zelfs collega’s die in het weekend met het gezin omrijden om te laten zien wat we met elkaar tot stand hebben gebracht. We zijn trots op het eindresultaat.

Motivatiebrief

Wij zijn op zoek naar enthousiaste medewerkers op onze projecten in de provincie Noord- Holland.
Wij maken alle projecten die voor kunnen komen in de Grond- Weg en Waterbouw . Voor de uitvoering ter plaatse zoeken wij de handen van o.a. straatmakers, grondwerkers en asfaltwerkers. Voor de organisatie van de werken zoeken wij o.a. uitvoerders, landmeters. Maar omdat een goede voorbereiding essentieel is voor een goede uitvoering, zoeken wij ook werkvoorbereiders, projectleiders, plannen schrijvers en administratieve ondersteuning.
Mocht jij niet die ervaring hebben, maar ben je wel enthousiast, knoop dan toch een praatje met ons aan, mogelijk kunnen we via een omscholing toch iets voor elkaar betekenen !

PS > is ons logo wel meegekomen ? Anders nog even contact svp

Klik op de play button voor de bedrijfsvideo