Dura Vermeer Infrastructuur

Omschrijving bedrijf

Wij zijn een aannemingsbedrijf wat binnen Nederland actief is in de bouw en infrastructuur. We zijn actief op grote infrastructurele werken, zoals de aanleg van de 2e Coentunnel en de verbreding van de A2, Maar net zo hard zetten wij ons in voor het bouw- en woonrijpmaken van een nieuwe stadsuitbreiding. Of het maken van de fundatie van een windmolenpark en de bouw van een brug in Artis. We denken mee vanaf het ontwerp en maken vervolgens iets wat meestal nog 100 jaar moet blijven staan.

Motivatiebrief

Wie door het werkgebied van Dura Vermeer Infra Regio Noord West rijdt, rijdt een rondje IJsselmeer. Van Texel via Amsterdam en Het Gooi naar Flevoland. In deze streek bouwen we (snel)wegen, luchthavens, bruggen en tunnels.
De complete buiteninrichting van deur tot deur ! En duurzaamheid speelt daarbij in alle gevallen een belangrijke rol.
Het ontzorgen van en samenwerken met de klant, afspraak is afspraak en projecten op tijd opleveren: dat is waar wij voor staan. En deze aanpak werkt want we groeien.
Onze werkzaamheden vinden veelal buiten plaats, want daar zijn we tenslotte echt aan het bouwen. Maar minstens zo belangrijk is het dat wij onze werken en werknemers goed begeleiden. Daarom werken bij ons niet alleen mensen met een technische achtergrond, maar hebben wij ook ecologen, juristen en administratieve functies op alle mogelijke niveau’s. Samen maken we een project en zoeken wij jou !

Klik op de play button voor de bedrijfsvideo