Feenstra

Omschrijving bedrijf

Feenstra is 100% dochter van Vattenfall en, mede gedreven door de energietransitie, volop in beweging op het gebied van verwarming, ventilatie, zon en beveiliging, hierbij gebruikmakend van slimme technieken. Met meer dan 1.400 medewerkers beheert, verzorgt en onderhoudt Feenstra een sterke landelijke klantenbasis. Binnen Feenstra zijn we bezig met de Trots Op Feenstra (TOF) expeditie, waarbij het belangrijk is de optimale klantbeleving te leveren in alle facetten van onze dienstverlening.

Motivatiebrief

Hey nieuwe collega!

Leuk je via deze weg te ontmoeten! Wij van Feenstra zijn hard opzoek naar nieuwe toppers die samen met ons werken aan de toekomst. Feenstra wil graag koploper zijn in de energietransitie, investeert veel op het gebied van scholing in duurzame technieken en heeft inmiddels heel veel ervaring op het gebied van smart home.

Klinkt leuk hé? Dat is het ook. Bij Feenstra zijn wij op zoek naar extra collega’s. Zowel ervaren als leerling monteurs van Heerhugowaard tot en met Limburg. Voor de verschillende afdelingen in Montage, Service en Onderhoud, Utiliteit hebben wij jouw kunde nodig.

Stel je voor.. Je start op vanuit huis of de vestiging met een lekkere bak koffie. Je praat bij met collega’s en daarna ben je op weg naar de eerste klant.. Vanaf het moment dat je weggaat van huis tot het moment dat jij thuis komt worden jouw (reis) uren betaald. Je komt aan bij de eerste klant van de dag. Probleem: cv-ketel kapot. Met jouw kennis en ervaring ga je aan de slag zodat de klant weer snel warm kan douchen. Op naar de volgende klant! Geen bonnen meer? Dan bel je jouw collega’s op om te vragen of je hun nog kan ondersteunen.

Heb jij nog geen kennis en ervaring in het vak? Maar heb jij wel de affiniteit voor de techniek? Dan hebben we ook de mogelijkheid om jou te gaan opleiden voor het vak. Feenstra is het allround (leer)bedrijf op het gebied van verwarming, ventilatie, veiligheid en zon. Feenstra wil graag koploper zijn in de energietransitie, investeert veel op het gebied van scholing in duurzame technieken en heeft inmiddels heel veel ervaring op het gebied van smart home.

Jouw pad naar het worden van een zelfstandig cv-monteur, het opleidingstraject:

De eerste 12 weken leer jij de basis kneepjes van het monteur vakmanschap. Dit wordt geheel verzorgd door één van onze praktijkopleiders van onze vakschool, in één van onze goed uitgeruste praktijklokalen. Na 12 weken is de basis gelegd en ga jij samen met een ervaren monteur, jouw directe collega op pad om direct praktijkervaring op te doen. Iedereen kan starten op elk moment. De BBL-opleiding zal bij de eerstvolgende mogelijkheid voor jou starten. Dit houdt in dat je 1 dag naar school gaat en 4 dagen in de week bij Feenstra praktijk ervaring zal opdoen.

Opleidingsbudget is bij ons oneindig. Nu hoor ik je denken oneindig?! Ja wij staan voor opleiden en ontwikkelen. Ook ervaren monteurs kunnen bij ons blijven door leren!

En het wordt beter.. Naast de opleidingsmogelijkheden hebben wij 38-vrije dagen per jaar bij een fulltime dienstverband. Je krijgt een marktconform salaris en daarnaast heb je recht op een winstdeling, korting op Feenstra producten en Vattenfal.

Graag kom ik met jou kennismaken om te kijken waar jij gelukkig van wordt. Zie ik je snel onder het genot van een kopje koffie of thee?

Je kan me altijd bereiken op 06-33042018.Met vriendelijke groet,

Esmee Bondrager