GP Groot

Omschrijving bedrijf

Inzameling, recycling, energie, advies en infrarealisatie: onze dienstverlening is bijzonder veelzijdig. Maar hoe divers onze activiteiten en oplossingen ook zijn, we hebben samen één doel: een circulaire en energieneutrale toekomst mogelijk maken. We werken inmiddels met ruim 1100 collega’s en breiden ons werkgebied vanuit de locaties in Noord- en West-Nederland steeds verder uit. Onze waarden verliezen we daarbij niet uit het oog. We zijn al meer dan 100 jaar een vitaal familiebedrijf en een i

Motivatiebrief

Elke dag met zin naar je werk. Dat vinden we belangrijk. Wie werkt bij GP Groot wordt onderdeel van de familie. GP Groot is voor mensen die willen blijven vernieuwen en het beste uit zichzelf halen in een duurzame omgeving. Drie redenen om bij ons te komen werken:

We zijn er voor jou. Je krijgt bij GP Groot net dat beetje meer. Zo verrassen we je op feestdagen, krijg je ATV dagen, 0,23 ct reiskostenvergoeding en hebben we coaches zodat jij gezond en gelukkig blijft. Zowel op werkgebied als privé. Met jouw hulp maken we de toekomst schoner en duurzamer.