Helder Facilitaire Diensten.

Omschrijving bedrijf

De naam Helder Facilitaire Diensten is gekozen omdat het zegt waar wij als team voor staan. Wij werken vanuit de opgebouwde ervaring met een effici├źnte, no-nonsense stijl, dit vertaalt zich ook in de transparante communicatie die wij voeren met de opdrachtgever. Door de liefde voor het vak is kwaliteit tegen normale tarieven bij ons vanzelfsprekend. Team Helder is gespecialiseerd in facilitaire dienstverlening. Wij verzorgen bijv. de glasbewassing, gevelreiniging, reguliere schoonmaak en vloeronderhoud. Onze kenmerken zijn allesomvattend voor de visie die wij hebben op de facilitaire dienstverlening. Wij zijn altijd opzoek naar gemotiveerde werknemers die onze doelstellingen begrijpen en ons Team kunnen versterken. Collegialiteit en samenwerken is hier een must en goede arbeidsomstandigheden zijn vanzelfsprekend.

Motivatiebrief

Wij werken met mensen van verschillende nationaliteiten , elkaar willen begrijpen, helpen en natuurlijk veel plezier met elkaar en in je werk is belangrijk.
Trainingen en opleidingen verzorgen wij om de doelstellingen van Helder Facilitaire Diensten uit te kunnen dragen naar onze klanten.
Goed werk en ook idee├źn worden gewaardeerd en draagt bij aan de toekomst voor beide partijen.
Voor onze opdrachtgevers groot of klein zoeken wij de juiste collega die goed bij de klant past.
Voel je welkom en tot snel bij de koffie !