Hotel Zuiderduin

Omschrijving bedrijf

Hotel Zuiderduin is een modern Hotel in Egmond aan Zee met vele faciliteiten en gelegen op 100 meter van het strand. Het Hotel beschikt over 365 kamers en 35 grote en kleinere (vergader)zalen. In de grote zaal zijn regelmatig evenementen zoals bijvoorbeeld dinnershows. Er is een wellness aanwezig met zwembad, schoonheids- en massagesalon en een riante saunaruimte. Verder is er een restaurant, brasserie, fitness, Irish Pub, bowling, squash, automatenhal, kinderspeelparadijs en een fietsverhuur.

Motivatiebrief

Hotel Zuiderduin is een groot modern hotel met 365 kamers en 35 (vergader)zalen. Naast de toeristen zijn er regelmatig grote congressen, feesten en partijen, maar ook druk bezochte dinnershows. Medewerkers van vrijwel alle afdelingen willen graag werken op dit soort avonden. Het spreekt voor zich dat het hotel 7 dagen per week geopend is en er vooral in de avond wordt gewerkt. Ideaal bijvoorbeeld naast een studie. In de weekenden gaat het werk natuurlijk ook gewoon door.
Als je op zoek bent naar een dynamische en gezellige werkomgeving waarin je de keuze hebt uit verschillende soorten functies of wellicht juist multifunctioneel wilt zijn, waarbij je op meerdere afdelingen kunt werken, dan ben je bij Hotel Zuiderduin aan het juiste adres.
Hotel Zuiderduin is een familiebedrijf waar het leuk en fijn werken is. Er wordt hard gewerkt, maar in een gemoedelijke en vooral collegiale sfeer, waarbij je werkt met vele collega’s in alle leeftijdscategorieën.
We zijn op zoek naar fulltimers en parttimers op bijna alle afdelingen. Het betreft vooral de Horeca (Restaurant, brasserie, Irish pub of bowling) en Housekeeping, maar ook de Frontoffice.
Stel gerust vragen en laat je inspireren om bij dit mooie Hotel te komen werken. Eerst een keertje kijken met een rondleiding is altijd mogelijk. Maak in dat geval direct een afspraak.

Klik op de play button voor de bedrijfsvideo