IW Noord-Holland

Omschrijving bedrijf

IW is dé opleider in de elektro- en installatietechniek. Wij hebben 10 werkplaatsen in Noord-Holland waar wij praktijkonderwijs, cursussen en omscholing verzorgen voor de elektro- en installatietechniek.

Motivatiebrief

Ken je het gevoel? Je weet wat je wilt, maar hoe maak je het waar? Je denkt aan je toekomst en wilt gaan voor de techniek? Dat snappen we bij WorkForce heel goed, de technieksector is alive and kicking! Kies je voor WorkForce, dan kies je voor maatwerk. Wij gaan uit van jouw talent, jouw eigen skills! Zodat we zeker weten dat we voor jou het juiste pad uitstippelen.

Hoe werkt het?
Wij gaan uit van je mogelijkheden en zoeken heel gericht voor jou een passende job in de installatie-, elektro- of infratechniek. Na je aanmelding volgt een informeel gesprek met één van onze consulenten. Wij kijken naar je praktische skills, maar ook naar jou als persoon. Wat heb jij nodig om te slagen? Deze vraag is de leidraad voor onze dienstverlening. Het kan zijn dat je een maatwerktraining van ons krijgt voorgesteld of dat wij een werkplek voor je regelen om te ervaren of dit de juiste match is. Altijd vanuit de gedachte dat wij jou naar een mooie job in de techniek begeleiden, wat je achtergrond ook is. Wij gaan de uitdaging met je aan!

Voordelen voor jou!
WorkForce investeert direct na je aanmelding in jou, wij bieden:

Contract volgens CAO Technisch Installatiebedrijf
Direct pensioenopbouw Metaal en Techniek (PMT)
Scholing en coaching
Zo heb je alle tools in handen om aan je carrière te werken!

Klik op de play button voor de bedrijfsvideo