K_Dekker Bouw & Infra

Omschrijving bedrijf

K_Dekker is in 1963 opgericht door Klaas Dekker. Waar Klaas begon met het plaatsen van schapenhekken langs de Westfriesedijk is het familiebedrijf inmiddels uitgegroeid tot een veelzijdig aannemingsbedrijf met ruim 190 medewerkers en werkzaam in bijna alle bouwsectoren! Inmiddels is al de derde generatie toegetreden in het familiebedrijf.

Motivatiebrief

Bouw met K_Dekker aan je toekomst! Samen zetten we echt iets neer. Bij K_Dekker werken we aan jouw toekomst én aan een sterke positie van ons bedrijf. Onze focus ligt in alle opzichten op samenwerking: onze mensen zijn ons kapitaal, mooie projecten onze drijfveer.

Bouw jij met ons mee?
Werken bij K_Dekker betekent dat we je meenemen in onze visie op de toekomst. We noemen onszelf veelzijdige bouwers en dat is geen loze kreet. Op de bouwplaats en op kantoor kijken we met een brede blik naar technische en praktische oplossingen, naar innovaties, naar duurzaamheid en naar persoonlijke inzetbaarheid. Veilig en gezond werken staat voorop voor onze tweehonderd medewerkers. K_Dekker is van oorsprong een familiebedrijf – dat merk je aan de ongedwongen sfeer en de grote betrokkenheid van onze collega’s.

Onze kernwaarden zijn ons ethisch kompas. Wat streven we na, wat vinden we nou echt belangrijk? Die kernwaarden vormen onze identiteit en het fundament van waaruit wij werken. Ze zijn het DNA van onze organisatie – ze verwoorden niet wat we doen, maar hoe en waarom wij als bedrijf doen wat we doen. Onze kernwaarden zijn niet vrijblijvend, ze zijn het hart van de organisatie: onbespreekbaar ons fundament.

Veelzijdige bouwers
Bouwen is onze tweede natuur, aanpakken zit in ons DNA. Dat zie je terug in onze projecten – we noemen onszelf niet voor niets veelzijdige bouwers. We combineren innovatie en vakmanschap en verbinden een no-nonsense werkmentaliteit met een flinke dosis creativiteit. Dat leidt tot prachtige resultaten waar we simpelweg trots op zijn.

Durf jij jezelf uit te dagen?
Ben je opzoek naar een uitdagende werkgever in een projectmatige, no-nonsense organisatie met een grote diversiteit aan projecten en opleidingsmogelijkheden?

Klik op de play button voor de bedrijfsvideo