Klein Alkmaar

Omschrijving bedrijf

Wij zijn Klein Alkmaar. Een betrokken, vooruitstrevende en duurzame kinderopvangorganisatie. We maken bewuste keuzes voor een gezonde toekomst en vinden duurzaamheid in onze relaties met ouders, kinderen, collega’s en onze partners net zo belangrijk. Zo staan we schouder aan schouder en zorgen we samen voor onze kinderen én een betere wereld om ons heen. We ondersteunen ouders bij een gezonde, veilige en kansrijke ontwikkeling van hun kinderen met kwalitatieve kinderopvang door professionals. 

Motivatiebrief

Wij zijn oprecht trots op ons team. Dus daar willen we goed voor zorgen. Dat doen we door ontwikkelen en leren bovenaan ons lijstje te zetten en daar elke dag aan te werken. In ons dagelijks werk, in onze samenwerking met elkaar én als we buiten de deur inspiratie opdoen. We werken samen, vieren met elkaar, zijn ambitieus en vooruitstrevend. De vraag wat kan er anders en beter stellen we elkaar regelmatig. We dagen je uit om mee te denken en met ons mee te groeien.

Nu we Klein Alkmaar zijn, gaan we een nieuwe fase in die ons mooie kansen geeft. Het past bij ons dat we daar met elkaar vorm aan geven. Dat doen we bijvoorbeeld met inloopavonden waar iedereen mee kan praten over onderwerpen die ze belangrijk vinden of die actueel zijn. En tijdens onze inspiratieavonden gaan we in gesprek over wie we zijn en wat onze kernwaarden voor jou betekenen.

Met elkaar bouwen we aan een gezonde en vitale organisatie. We werken hard, zijn vaak degenen die net dat stapje extra zetten en zorgen daarbij goed voor elkaar. We zijn overtuigd dat ontwikkeling energie geeft, dat je jezelf altijd af mag blijven vragen welke professional jij graag wilt worden en wat jij kan toevoegen.

In ons team is er altijd plek voor enthousiaste en bevlogen pedagogisch medewerkers. Zowel voor de kinderopvang, peuteropvang als buitenschoolse opvang of, als je van veel afwisseling houdt, een combinatie tussen de opvangvormen. Dat kan bij ons ook. Daarnaast zoeken wij een Manager Kinderopvang, een medewerker Groenvoorziening & Onderhoud en Chauffeurs.

Wie wij zijn? Wij zijn een betrokken, vooruitstrevende en duurzame kinderopvangorganisatie in Alkmaar. We maken bewuste keuzes voor een gezonde toekomst en vinden duurzaamheid in onze relaties met ouders, kinderen, collega’s en onze partners net zo belangrijk. Zo staan we schouder aan schouder en zorgen we samen voor onze kinderen én een betere wereld om ons heen. We ondersteunen ouders bij een gezonde, veilige en kansrijke ontwikkeling van hun kinderen met kwalitatieve kinderopvang door professionals.