Koninklijke Vezet

Omschrijving bedrijf

Vezet heeft in totaal vijf fabrieken. Bij Voorbewerking komen groenten binnen en worden verwerkt tot halffabricaat. Daarna worden ze bij Kookgemak verpakt of bij Maaltijdgemak samengevoegd tot maaltijdsalades, verse maaltijden en pizza’s. In Fruitgemak wordt fruit verwerkt tot verse fruit-producten. Bij de Vezet Keuken in Purmerend worden dagelijks verse gerechten bereid door onze eigen chefs.

Motivatiebrief

Samen maken we Vezet mooier

Wij willen Nederland elke dag gezond en gemakkelijk laten eten. En daar zijn fantastische mensen voor nodig. Mensen die van aanpakken houden, gedreven zijn in hun vak en uitstralen dat ze er elke dag weer zin in hebben. Vezet is nu al Europa’s grootste op het gebied van gemaksgroente, gesneden fruit, salades en koelverse maaltijden. Maar de groei is er nog lang niet uit. Daar hebben we jou bij nodig.

In onze groeibranche zijn er volop carrièrekansen. Als je een afwisselende baan zoekt in een fijne werksfeer, dan pas je bij ons. Het werken met versproducten heeft een dynamiek waar je zelf energie van krijgt. Alles en iedereen is in beweging en geen dag is hetzelfde. Voel je je daarin thuis dan is je toekomstige baan inclusief groeimogelijkheden. We investeren graag in jou, als je een stapje extra zet voor Vezet en voor jezelf. Daar hebben we beiden profijt van.

Klik op de play button voor de bedrijfsvideo