Nelson Schoenen BV

Omschrijving bedrijf

SCHOENEN ZIJN ONS LEVEN Bij Nelson Schoenen maken we van kleine stappen graag grote sprongen! Als toonaangevende omnichannel shoe retailer hebben we bijna 120 Nelson stores, gevuld met een bijna eindeloze keuze aan dames-, heren- en kinderschoenen van wereldberoemde merken zoals Timberland, Dr. Martens, Tommy Hilfiger, Converse, Calvin Klein, Skechers en New Balance. Nelson is een familiebedrijf dat in 1949 haar eerste winkel opende in Purmerend. En we zijn sindsdien in volle vaart gegroeid! Met bijna 120 winkels verspreid door het land en een team van ruim 1300 mensen, groeien we nog steeds.

Motivatiebrief

Met meer ideeën dan tijd, is Nelson steeds opzoek naar ambitieuze en talentvolle nieuwe collega’s die samen met ons de volgende stap willen zetten. Met de ruim 120 stores, en een team van meer dan 1.300 collega’s zien we continu kansen, zijn we ambitieus en ondernemend. Dus, of je nu op zoek bent naar een stage, je eerste baan of volgende stap in je carrière; bij Nelson zijn er altijd kansen die aansluiten bij jouw carrièrepad.

Wanneer je kiest voor Nelson kies je voor een fijne werkomgeving in een van onze ruim 110 prachtige winkels. Maar je kiest ook voor een fashionbedrijf! Elk seizoen zie jij, samen met ruim 1100 collega’s als eerste de nieuwste trends en musthaves voorbij komen. Maar je kiest ook voor een gezond, ambitieus en innovatief, echt Nederlands familiebedrijf met een sterke focus op een omnichannel bedrijfsvoering. Een omgeving waar je gezien wordt en waar ondernemerschap en eigen initiatief gewaardeerd wordt.

Nelson groeit en daardoor heb jij volop kansen om jouw carrière invulling te geven en mooie stappen te maken. Graag begeleiden wij jou middels een training ‘on the job’, maar je kunt ook een opleiding, cursus op training via ons volgen om zo het beste uit jezelf te halen.

We komen dan ook graag in contact met jou!

Klik op de play button voor de bedrijfsvideo