Nieuw MBO

Omschrijving bedrijf

Nieuw MBO, gevestigd nabij Schiphol, is een toonaangevende, niet-bekostigde MBO-onderwijsinstelling gespecialiseerd in middelbaar beroepsonderwijs en luchtvaartopleidingen op niveau 2, 3 en 4. Als erkende opleider biedt Nieuw MBO kwalitatieve opleidingen. Door praktijkgerichte lessen en nauwe banden met de luchtvaartindustrie bereiden wij studenten optimaal voor op een carrière in de dynamische wereld van de luchtvaart.

Motivatiebrief

Bij Nieuw MBO bieden we twee unieke opleidingen die studenten direct voorbereiden op een dynamische carrière in de luchtvaartsector: de mbo 2 en 3 opleiding tot luchthavenbeveiliger en de mbo 4 opleiding tot (grond)stewardess.

Onze mbo 2 en 3 opleiding tot luchthavenbeveiliger is ontworpen om studenten de kennis en vaardigheden te geven die nodig zijn om de veiligheid op de luchthaven te waarborgen. Als luchthavenbeveiliger speel je een cruciale rol in de beveiliging van passagiers, personeel en vliegtuigen. Tijdens de opleiding krijg je uitgebreide training in zowel theoretische als praktische aspecten van beveiliging, inclusief controleprocedures en crisisbeheersing. Studenten werken en studeren tegelijkertijd, waardoor ze direct een goed salaris verdienen en waardevolle werkervaring opdoen. Bovendien is de stage volledig betaald, wat dit een unieke kans maakt om zonder financiële zorgen te studeren en werken.

Voor wie een internationale carrière ambieert, biedt onze mbo 4 opleiding tot (grond)stewardess een uitstekende basis. Als (grond)stewardess ben je het visitekaartje van de luchtvaartmaatschappij en zorg je voor een vlotte en aangename ervaring voor passagiers. De opleiding richt zich op klantenservice, communicatie, en operationele procedures. Je leert omgaan met verschillende culturen, noodsituaties en krijgt training in first aid en veiligheidsprotocollen. Ook bij deze opleiding combineren studenten studie en werk, wat betekent dat je vanaf dag één een salaris verdient en praktijkervaring opdoet. De betaalde stage zorgt ervoor dat je financiële onafhankelijkheid hebt tijdens je opleiding.

Nieuw MBO biedt deze opleidingen aan met nauwe banden met de luchtvaartindustrie, wat betekent dat onze studenten profiteren van een up-to-date curriculum en directe kansen op werk al tijdens het studeren. Deze unieke combinatie van leren en werken stelt studenten in staat om een sterke start te maken in hun carrière in de luchtvaartsector.