Noot Personenvervoer

Omschrijving bedrijf

Noot heeft zich gespecialiseerd in groepsvervoer en rolstoelvervoer. Dagelijks komt u ons tegen in heel Nederland, met kinderen, ouderen en mensen met een beperking. Op weg naar school, dagbesteding of bijvoorbeeld zorginstelling. Daarnaast hebben wij een uitgebreid en gevarieerd aanbod op het gebied van bus-, auto- en touringcarverhuur. Ook verzorgen we touringcarreizen, dagtochten, schoolreisjes en bedrijfsvervoer. Personenvervoer voor iedereen dus.

Motivatiebrief

Wat ga je doen?

Als taxichauffeur zorgvervoer ben je de bezorger van een prettige taxirit. Je vervoert één of meer vaste groepen reizigers. Dat kunnen kinderen zijn die je naar school brengt, maar ook reizigers die naar een dagbestedingslocatie gaan. Voor de groepen die je vervoert, is vastigheid en stabiliteit erg belangrijk. Om deze reden werkt Noot met vaste chauffeurs die vaste routes rijden. Iedere chauffeur heeft dus een blijvende groep leerlingen en/of cliënten onder zijn/haar hoede. Routes zijn veelal binnen een straal van 15 kilometer van de woonplaats waar de chauffeur woonachtig is.

De werktijden zijn nauw verbonden aan de begin- en eindtijden van de scholen en dagbestedingsactiviteiten. De globale werktijden zijn: 07:00-10:00 uur en 14:30-17:00 uur. Werktijden zijn afhankelijk van de groep(en) die je vervoert.