RAVO BV

Omschrijving bedrijf

RAVO zit in Alkmaar en maakt onderdeel uit van de Franse multinational Fayat Group. Wij zijn een toonaangevende internationale organisatie op het gebied van het ontwikkelen, produceren en verkopen van kwalitatief hoogwaardige compact straatveegmachines. Onze klanten en medewerkers van ons bedrijf zijn trots op RAVO. Bij RAVO komen logistiek, techniek, creativiteit en commercie samen en werken wij met een gemotiveerde groep van zo’n 250 medewerkers aan ons product.

Motivatiebrief

Waarom werken bij RAVO?

RAVO maakt veegmachines, die je over de hele wereld tegenkomt. We zijn marktleider in deze machines, die hoogwaardige technieken bevatten. We ontwikkelen onze eigen producten, zijn continue op zoek naar innovaties waarbij duurzaamheid een belangrijke rol speelt; zoals de nieuwste elektrische machine. RAVO is van oorsprong een familiebedrijf, dat merk je aan de ongedwongen sfeer en de grote betrokkenheid van onze collega’s.

Ben je op zoek naar een werkgever die je uitdagingen kan bieden, waar je jezelf kunt ontwikkelen en waar betrokkenheid groot is? Dan is RAVO voor jou een prima werkgever!

Klik op de play button voor de bedrijfsvideo