Redtail Services

Omschrijving bedrijf

Bij Redtail Services geloven we in directheid, open communicatie en het kort houden van de lijntjes. Ons motto: zeggen wat je doet en doen wat je zegt! Redtail is een tweede generatie familiebedrijf. Drijvende krachten achter Redtail zijn de broers Raimo en Mikael van Schaik. Zij zijn opgegroeid in een familiebedrijf dat zijn sporen heeft verdiend in de meest uiteenlopende IT-services. Ondernemen is hun passie, klanten helpen succesvol te zijn door de juiste dienstverlening aan te bieden is hun drijfveer. Redtail is gespecialiseerd in het leveren van flexibele dienstverlening op het gebied van on-site werkplekken en IT-support. Ons team bestaat uit Servicedeskmedewerkers, Field Service Engineers, Migratiespecialisten, Functioneel Beheerders en Projectcoördinatoren.

Motivatiebrief

Heb jij affiniteit met ICT en/of gerelateerde techniek? En wil je hier fulltime zelfstandig mee werken? Zoek niet verder!

Wij zijn Redtail Services, een jong, vlot en snelgroeiend bedrijf, gespecialiseerd in flexibele dienstverlening op het gebied van on-site werkplekken en IT-services. In onze informele organisatie hebben we ruimte voor mensen die zelfstandig aan de slag willen bij uiteenlopende, mooie projecten.

We zijn op zoek naar enthousiaste, representatieve Field Service Engineers voor een voltijds dienstverband. Wij bieden je een interessante en afwisselende baan in een dynamische branche met een marktconform salaris en een hoge mate van zelfstandigheid en vrijheid.

Als Field Service Engineer ga je installatiewerkzaamheden en onderhoudswerkzaamheden uitvoeren aan onder andere laptops, desktops, multifunctionele printers, smart-tv’s, scanners, POS kassasystemen en randapparatuur; zowel lokaal als in een netwerkomgeving. Ook ondersteun en begeleid je klanten en opdrachtgevers met het installeren en upgraden van applicatiesoftware.

Bij Redtail doe je ervaring en kennis op bij diverse organisaties en in diverse functies door het hele land. Vervelen doe je je bij ons nooit; je kunt een half jaar bij een opdrachtgever aan de slag zijn, maar ook naar een aantal kleinere projecten gaan. Heel afwisselend dus!

In je werk bezoek je landelijk klanten en opdrachtgevers bij de verschillende kantoren en bedrijven. Maar je hebt natuurlijk niet alleen contact met onze opdrachtgevers. Heb je vragen, dan staan onze medewerkers van Operations voor je klaar met antwoorden. En je drinkt regelmatig een kopje koffie met onze Field Manager.

Je krijgt bij ons een auto met tankpas, die je als je wilt ook privé mag gebruiken. Verder krijg je van ons een telefoon en alle middelen die je verder nodig hebt om je werk goed uit te kunnen voeren.

Of je nou nieuw bent op de arbeidsmarkt of al een tijdje werkzaam bent in de ICT, wij komen graag met jou in gesprek!