Vomar Voordeelmarkt

Omschrijving bedrijf

Vomar is een succesvolle supermarktorganisatie met 97 filialen in Noord-Holland, Zuid-Holland, Flevoland en Utrecht. In 1968 startte de familie Zwanenburg met de eerste kruidenierswinkel in IJmuiden. Inmiddels hebben we ruim 10.000 medewerkers, verdeeld over onze winkels, ons Servicecentrum, ons Distributiecentrum en onze eigen Productiebedrijven (Centrale Warme Bakkerij, Centrale Slagerij en Worstmakerij, en Visboer). Wekelijks ontvangen we ruim 1.400.000 klanten in onze winkels. Volgens onderzoeksbureau Nielsen zijn we voor het zesde jaar op rij zelfs autonoom de snelst groeiende supermarktorganisatie van Nederland en daar zijn we uiteraard heel trots op! Een groeiend bedrijf is altijd op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde medewerkers. Bij Vomar kun je daarom altijd aan de slag.

Motivatiebrief

Vomar is nog steeds een echt familiebedrijf, ook nu we inmiddels gegroeid zijn naar bijna 100 filialen en 10.000 medewerkers. We streven naar een prettige werkomgeving waar iedereen op een respectvolle wijze met elkaar samenwerkt. Ook willen we onze medewerkers een veilige en gezonde werkomgeving bieden. Intern talent is erg belangrijk bij ons. We bieden dan ook veel doorgroei- én opleidingsmogelijkheden.

Filialen – Hulpkracht
Als hulpracht vind je het leuk om een goede afdeling neer te zetten, zodat alle klanten tevreden de winkel verlaten. Je bent flexibel en vindt het dan ook geen enkel probleem om op verschillende afdelingen ingezet te worden. Je werkt ook graag een paar uur na schooltijd, weekenden en vakanties. De werkzaamheden zijn erg divers en geen dag is hetzelfde.

Filialen – Teamleider
Als teamleider zorg je ervoor dat op de afdeling KW, Kassa of Vers de dagelijkse zaken goed verlopen. Jij bent het aanspreekpunt én voorbeeld voor jouw team. Je draagt graag een steentje bij aan het inwerken en ontwikkelen van medewerkers en dat doe je graag in een door jou gecreëerde gezellige werksfeer.

Klik op de play button voor de bedrijfsvideo