WerkgeversServicepunt Noord-Holland Noord

Omschrijving bedrijf

Het WerkgeversServicepunt Noord-Holland Noord (WSP) is een samenwerking tussen UWV, gemeenten en Sociaal Werkbedrijf. Samen hebben wij onze krachten gebundeld. Ons motto is Samenwerken aan Werk. WSP is voor werkgevers het aanspreekpunt als zij op zoek zijn naar personeel, meer willen weten over subsidies en regelingen op hr-gebied en/of sociaal ondernemen. Onze dienstverlening is kosteloos en snel. Om werkgevers nog beter van dienst te zijn hebben de adviseurs van het WSP zich verenigd in 4 brancheteams. Binnen ieder brancheteam hebben wij onze kennis en ervaring gebundeld en zijn hiermee het aanspreekpunt voor alle arbeidsmarktvragen van werkgevers. Hiermee biedt het WSP maatwerk en wordt de werkgever ontzorgt.

Motivatiebrief

Bent u op zoek naar werk? Wilt u informatie over de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt? Of wilt u zich laten omscholen? Ga dan in gesprek met een van onze adviseurs van het WerkgeversServicepunt Noord-Holland Noord (WSP)!

Het WSP is verdeeld in 4 verschillende brancheteams:
– Zakelijke dienstverlening, Horeca, Detailhandel & ICT
– Zorg, Welzijn, Overheid, Onderwijs & Schoonmaak
– Techniek, Bouw, Energie & Industrie
– Transport, Logistiek, Groothandel, Agrarisch & Beveiliging

Tijdens het event is vanuit ieder brancheteam een adviseur aanwezig om u te woord te staan. Alle adviseurs hebben contacten met diverse werkgevers in de regio Noord-Holland Noord en daarmee een groot netwerk opgebouwd. U kunt met ons in gesprek over vacatures, leerwerktrajecten maar ook over informatie over de arbeidsmarkt. Loop bij ons langs en wij staan u graag te woord!