CSU

Omschrijving bedrijf

Scherp op schoon Onder het motto ‘Scherp op schoon’ is CSU met diverse vestigingen en ruim 16.500 medewerkers de nummer 1 partner in schoonmaak in Nederland binnen de facilitaire dienstverlening. CSU heeft hoofdvestigingen in Uden, Amsterdam, Apeldoorn, Barendrecht, Breda, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Houten en Maastricht. CSU is een familiebedrijf, waarin ook de directie en het management voor 1/3 participeert.

Motivatiebrief

WAAROM WERKEN BIJ CSU?
Bij ons werk je met 15.000 trotse collega’s. Onze collega’s zijn de ‘beste mensen’ en daar kun jij onderdeel van zijn. Bij CSU mag je rekenen op een prima salaris, een fijne werksfeer en kansen om jezelf te ontwikkelen met ons ruime aanbod aan opleidingen en trainingen.

Wij bieden al meer dan vijftig jaar schoonmaakdiensten aan bij onze klanten. En dit kunnen wij alleen met jouw hulp. Daarom staan onze medewerkers centraal bij ons en zijn we opnieuw verkozen tot een van de beste werkgevers en Top Employers van Nederland.

Bij CSU, daar wil je toch werken!

Een baan dichtbij huis, leuke extra’s en werken op tijden die jou uitkomen. Dat klinkt goed toch? Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk dan hier alle openstaande functies. Wie weet werk jij straks bij een van onze klanten!
• Schoonmaak Medewerker Cleaning (kantoor, scholen)
• Schoonmaak Medewerker Leisure (vakantiehuisjes)
• Housekeeping Medewerker (schoonmaak hotel)
• Meewerkend Voorman/vrouw
• Objectleider

Klik op de play button voor de bedrijfsvideo