ESPEQ Bouwopleidingen

Omschrijving bedrijf

ESPEQ is het opleidingsbedrijf voor de bouw, schilderbranche en timmerindustrie. Wij leiden vakmensen op om te werken als timmerman, metselaar, tegelzetter, schilder of werkplaatstimmerman. Dit jaar bestaan we 40 jaar en in deze periode hebben we al veel talenten mogen opleiden. Ben jij de volgende? Past een Mbo-opleiding niet bij je? Wij hebben ook een detacheringsbureau en kunnen dan kijken of we je een maatwerkoplossing kunnen bieden. We gaan graag met je in gesprek!

Motivatiebrief

Wij leiden jou graag op tot een succesvol timmerman, schilder, metselaar, werkplaatstimmerman of tegelzetter.

Met een BBL-bouwopleiding van ESPEQ bouw je letterlijk aan je toekomst. Het maakt hierbij niet uit of je al een (bouwgerichte) vooropleiding hebt, als je maar passie voor de bouw en een goede werkhouding hebt! Bij ESPEQ kun je kiezen uit mbo-opleidingen van niveau 1 tot en met niveau 4. Al onze opleidingen geven je een waardevol diploma waarmee je je carrière een vliegende start geeft.

Past een mbo-opleiding niet bij je? Wij hebben ook een detacheringsbureau en kunnen dan kijken of we je een maatwerkoplossing kunnen bieden.

Interesse? We komen graag met je in contact!