ESPEQ Bouwopleidingen

Omschrijving bedrijf

Bij ESPEQ Bouwopleidingen geloven wij in mensen een leven lang ontwikkelen. Wij leiden mensen van alle leeftijden op voor een duurzame loopbaan in de bouw, schilderbranche of timmerindustrie. Ook zijn vakmensen die al een opleiding hebben behaald en zich oriënteren op een carrière switch bij ESPEQ van harte welkom. We bemiddelen u graag naar een passende baan en we kijken altijd naar mogelijkheden om vakkennis te vergroten in de vorm van cursussen of in de vorm van op maat gemaakte trajecten.

Motivatiebrief

Wat kunnen wij jou bieden?
Door onze jarenlange ervaring weten we wat er nodig is om je te plaatsen bij een toekomstige nieuwe werkgever en door de grote kennis van bedrijven in de regio weten wij als geen ander welk bedrijf bij je past. Daarbij geloven wij dat de toekomst van de bouw afhangt van het blijvend investeren in vakmanschap en vernieuwing.

Waar staan wij voor?
– Goede banen met het oog op lange dienstverbanden;
Wij zijn continu actief in gesprek met de bedrijven om de mogelijkheid voor een vast dienstverband te bespreken.
– Persoonlijke begeleiding; Doordat je een vast contactpersoon hebt weten we wie je bent. Nadat je bent gestart komen we binnen 2 weken bij je langs op het werk. Daarna komen we minimaal 1 keer per 2 maanden bij je langs om te bespreken hoe het gaat en waar je behoeften liggen.
-Afspraak is afspraak;
Wij vinden integriteit heel belangrijk. Ofwel: Behandel anderen zoals je zelf behandelt wilt worden!! Zo ben je bij ons bijvoorbeeld verzekerd van een salaris conform de cao.
-Elke week ontvang je je salaris;
Je werkt hard voor je geld, dan wil je het ook op tijd ontvangen!
-Jouw belang staat centraal!;
Wij zijn hier om jou te helpen en handelen daarnaar.
-Investeren in jouw kennis en vakmanschap;
We gaan actief met je in gesprek om scholingswensen te bespreken.