McDonald’s

Omschrijving bedrijf

Onze organisatie van 7 McDonald’s restaurants willen elke dag met meer dan 670 medewerkers Spontane Geluksmomenten voor onze gasten creëren maar ook voor onze medewerkers zelf natuurlijk! 

Motivatiebrief

Werken bij McDonald’s betekent good times voor jou en onze gasten. En dat bij jouw favoriete restaurant: McDonald’s! Van het organiseren van kinderfeestjes tot het uitdelen van de nieuwste smoothies: jij wilt mensen verrassen! Zo creëer je als Host(ess) good times momenten voor onze gasten.
Werken is fijn, maar je persoonlijke leven is minstens zo belangrijk. Naast good times momenten voor de gasten, creëer je ook good times momenten voor jezelf! Door samen te werken met je collega’s, (sport)evenementen te organiseren, de McDonald’s Crew en jezelf uit te dagen om nog meer spontane geluksmomentjes voor onze gasten te creëren. Een baan bij McDonald’s combineer je perfect met alles wat nog meer belangrijk is in jouw leven.
Bij McDonald’s waarderen we je om wie je bent en vinden we het belangrijk dat jij gewoon jezelf kan zijn. Ben jij oplossingsgericht ingesteld, goed in plannen en organiseren en sociaal en communicatief vaardig? Dan pas je als Host(ess) binnen de McDonald’s cultuur, en zullen we je altijd waarderen om wie je bent. We vinden het belangrijk dat jij op de werkvloer jezelf kunt ontwikkelen. Zo zijn er veel trainingen en is er zelfs de mogelijkheid om via McDonald’s je MBO-diploma te behalen! We zoeken een betrokken Hospitality Goeroe die 16-24 uur in de week kan werken, met name in weekends! Je bent tevens bereid te reizen om één van onze 7 restaurants in Alkmaar, Heerhugowaard, Schagen of Den Helder te ondersteunen.