Miep Huishoudservice en begeleiding

Omschrijving bedrijf

Miep Huishoudservice en begeleiding levert huishoudelijke hulp en begeleiding bij cliënten in hun leefomgeving met als doel een schoon en leefbaar huis. Want een huis is niet zomaar een huis, het is de plek waar cliënten zichzelf kunnen zijn. Wij zijn dan ook trots dat we mee kunnen helpen om dit thuisgevoel in stand te houden en de zelfredzaamheid te stimuleren. En dit doen we in bijna heel Nederland, met een team van betrokken professionals.

Motivatiebrief

Bij Miep Huishoudservice werken we met ongeveer 3.000 collega’s. Iedereen is welkom om bij ons te komen werken. Samen zorgen we al meer dan vijf jaar voor een schoon en leefbaar huis bij 10.000 cliënten bij meer dan 180 gemeenten door heel Nederland. Daarnaast bieden wij individuele begeleiding aan cliënten. Wij geloven in persoonlijke groei voor al onze medewerkers en bieden een breed aanbod van trainingen (E-learning).

Heb jij het schoonmaken in de vingers? En ben je sociaal ingesteld? Zet jij je graag in om onze cliënten te ontzorgen en te begeleiden? Als hulp bij het huishouden of begeleider bied je een helpende hand bij cliënten thuis. Ook valt het je op wanneer het minder goed gaat met de cliënt en onderneem je actie als dat nodig is. Thuis is de plek waar onze cliënten (veelal ouderen) helemaal zichzelf kunnen zijn. Werken bij Miep Huishoudservice is iets om trots op te zijn. Dankzij jouw bijdrage is het mogelijk om voor onze cliënten het dagelijks leven iets aangenamer te maken.