Noot Personenvervoer

Omschrijving bedrijf

Erbij horen, daar gaat het om. Daar zorgen wij als Noot Personenvervoer voor. Hoe jong of oud je ook bent. Wij brengen je in onze moderne taxi(bussen) naar waar je wilt zijn. Ook als je een beperking hebt. Volledig in de geest van oprichter Gerrit Noot. Wij nemen drempels weg, zodat jij kunt doen wat je graag wilt doen of waar je wilt zijn. Wij doen ons uiterste best je zo goed en persoonlijk mogelijk te helpen, met aandacht voor je wensen, situatie en mogelijkheden.

Motivatiebrief

Waarom je bij Noot zou moeten komen werken:
– Noot is bedrijf met een sociaal gezicht. Wij vervoeren geen pakketjes, maar echte mensen. Bij het vervoeren van passagiers draait alles om empathie en zorg. Jij bent er volledig voor al die hulpbehoevende reizigers die alleen met jou hulp deel kunnen nemen aan de maatschappij. Jij zorgt ervoor dat elke reiziger erbij hoort en daar kan zijn waar hij/zij wil zijn.
– Als chauffeur heb je veel vrijheid en werk je heel zelfstandig. Je krijgt enorm veel waardering terug voor je werk van reizigers. Het vak van chauffeur is geen baan, maar een ambacht. Voor dit ambacht leiden wij je op op. Noot verzorgt de volledige opleiding en je wordt ook nog een uitstekend ingewerkt. Haal je jouw diploma? Dan betalen wij de kosten voor de opleiding.
– Noot beschikt over hele jonge, duurzame voertuigen. De kans dat je straks in een gloednieuwe, elektrische auto of waterstofauto rijdt, is groot. Duurzame auto’s die autorijden tot een genot maken.
– Per 1 januari 2023 zijn de salarissen in het personenvervoer met maar liefst 8% omhoog gegaan. Je start met een salaris van rond de € 14 bruto. Je bouwt pensioen op en je krijgt 8% vakantiegeld.