Stichting Scholen aan Zee

Omschrijving bedrijf

Wij zijn een brede scholengemeenschap in Den Helder met een maritiem karakter en bieden onderwijs op verschillende niveaus dat aansluit bij de talenten en interesses van de leerlingen. In samenwerking met stad en omgeving verzorgen wij onderwijs op maat en werken we elke dag aan de toekomst. Wat ze ook willen worden, wij bieden die kans. De leerling wordt gehoord, gezien en gewaardeerd!

Motivatiebrief

Werken bij Scholen aan Zee?
Scholen aan Zee is een aantrekkelijke werkgever. Wij vinden het belangrijk dat jij als medewerker een vitale en betrokken professional bent, die in alle levensfasen met plezier goed werk kan blijven doen. We bieden een inspirerende en gezonde werkomgeving, waarin je met collega’s en leerlingen optimaal samenwerkt aan de ambities van onze organisatie én jouw talenten kunt ontwikkelen. Waar mogelijk bieden wij maatwerkafspraken. Je wordt aangestuurd vanuit de principes van coachend leiderschap; dit bevordert jouw eigenaarschap, regelruimte en motivatie.

Sterk beleid voor het beste onderwijs
Een goed en betrokken HR-beleid is van toegevoegde waarde bij het realiseren van het beste onderwijs voor onze leerlingen. Om het beste onderwijs te kunnen bieden zijn we altijd op zoek naar nieuw talent – jóuw talent! Als professional krijg je alle ruimte om je eigen kwaliteiten en talenten continu te ontwikkelen. Je staat hierbij zelf aan het roer.

Hoofdsporen HR-beleid
Het vitaal, betrokken en inzetbaar houden van medewerkers waarbij kwaliteit centraal staat. Wij gaan voor een langdurige relatie met onze medewerkers. Het aantrekken van nieuwe docenten c.q. docenten in wording om de kwaliteit en continuïteit van ons onderwijs in de toekomst te waarborgen. Wij hebben nauwe banden met de diverse docentenopleidingen en een sterk programma in het kader van Opleiden in de School.

Klik hier voor een overzicht van onze vacatures: https://werkenbij.scholenaanzee.nl/onze-vacatures

Klik op de play button voor de bedrijfsvideo