Omgekeerd Solliciteren Alkmaar

Zo ziet de dag eruit:

De inloop van deze dag is vanaf 10.00 uur waarin we u welkom heten met een kopje koffie/thee en wat lekkers. Om 10.45 uur gaan we van start met de centrale opening. Belangrijk dat u dan aanwezig bent! Voor dit event zijn er mooie werkgevers aanwezig uit diverse branches. Alle werkgevers worden in de gelegenheid gesteld een korte pitch te geven over wat voor functies er momenteel open staan en waarom je bij deze werkgever zou willen werken. Na de pitches gaat de banenmarkt van start, waarbij u kunt bepalen met wie u in gesprek gaat. Tijdens het event zal om 11:45 uur de workshop “Doorbreek uw patronen in het vinden van uw droombaan” plaats vinden en om 12:30 uur de workshop “Krachtig presenteren”. Deze workshops duren 45 minuten. U dient zich op te geven voor deze workshops, dit kan tijdens uw aanmelding. Het event duurt uiterlijk tot 14:00 uur.

Workshops

Workshop 1 “Doorbreek uw patronen in het vinden van uw droombaan” – Starttijd 11:45 uur

Loopt u wel eens vast in het schrijven van uw sollicitatiebrief? Bent u op zoek naar andere manieren om een goede eerste indruk te maken? Wilt u uw brief eruit laten springen? Dan is het tijd om uw vaste patronen te doorbreken. In deze workshop leert u hoe u uw creatieve mindset aan kan zetten en zo nieuwe mogelijkheden kan ontdekken. We leren u alles over het doorbreken van uw vaste patronen, het uitstellen van uw eigen oordeel en geven u een simpele manier om snel tot nieuwe ideeën te komen. Een workshop bomvol inspiratie en creativiteit, zodat u vol energie kan gaan doorbreken!

Workshop 2 “Zo gebruik je ChatGPT om een baan te vinden” – Starttijd 12:30 uur

Een nieuwe baan zoeken kan een behoorlijke uitdaging zijn ongeacht of u net komt kijken of al jarenlange ervaring hebt. Door ChatGPT te gebruiken, kan deze zoektocht een stuk makkelijker verlopen. ChatGPT is een chatprogramma, op basis van kunstmatige intelligentie, waarmee u gesprekken kunt voeren. Het kan ook uw vragen beantwoorden en teksten maken. Steeds vaker wordt ChatGPT gebruikt voor het schrijven van sollicitatiebrieven. Maar hoe doet u dit? En waar moet u rekening mee houden? In deze workshop wordt uitgelegd wat ChatGPT is en hoe u hiermee een sollicitatiebrief en cv maakt. Aanmelden

Datum en tijd

1 november 2023 | 10:00 – 14:00

Locatie

Theater de Vest, Canadaplein 2, 1811 KE Alkmaar

Deelnemende opleiders en bedrijven

Verschillende opleiders of werkgevers die een opleiding aanbieden zijn aanwezig om informatie te bieden over hun opleidingsmogelijkheden of vacatures.

Equans

Samen voor grotere uitdagingen Equans is dé technisch dienstverlener van…

ESNW CV.

Hey nieuwe collega, Wist je dat ESNW al meer dan…

GP Groot

Vier bedrijfsonderdelen, één doel Met zo’n 1500 collega’s werken we…

Herenbos

Op zoek naar een actieve baan en wil je graag…

Klaver Giant Groep

Klaver Giant is het grootste installatiebedrijf van Noord-Holland en bestaat…

Nieuw MBO

Bij Nieuw MBO bieden we twee unieke opleidingen die studenten…

Raphaelstichting

Binnen de Raphaëlstichting zijn er diverse opleidingsmogelijkheden. Afhankelijk van jouw…

Tzorg

Jij maakt het aangenaam voor mensen in hun eigen huis…

Zaffier

Ontdek Zaffier: Partner voor werk, geldzaken en inburgering in Noord-Holland!…