info@meetandgreetnhn.nl

Omgekeerd solliciteren Alkmaar

3762 3762 mensen hebben dit evenement bekeken.

Zo ziet de dag eruit:

De inloop van deze dag is vanaf 8.30 uur waarin we u welkom heten met een kopje koffie/thee en wat lekkers. Om 09.15 uur gaan we van start met de centrale opening. Belangrijk dat u dan aanwezig bent! De banenmarkt is van start, waarin u kunt bepalen met wie u in gesprek gaat. Voor iedere regio zijn er mooie werkgevers vertegenwoordigt uit diverse branches. Alle werkgevers worden in de gelegenheid gesteld een korte pitch te geven over wat voor functies er momenteel open staan en waarom je bij deze werkgever zo willen werken. Het event duurt uiterlijk tot 12:00 uur.

Aanmelden voor deze regio kan onderaan deze pagina.

Workshops

Ook is er de mogelijkheid tot het volgen van inspirerende workshops, waar u zich op de dag zelf (bij binnenkomst) voor kunt opgeven. Wees er op tijd bij van vol = vol.

Workshop 1 “Als je doet wat je deed, krijg je wat je kreeg: 5 gouden kansen om meer regie te pakken op jouw droombaan!”

Wat zou het mooi zijn als 2023 het jaar is waarin jij weer vol plezier, passie en energie werkt bij jouw ideale werkgever? Maar hoe krijg je nu die kans die je zo verdient? Hoe maak je jezelf zichtbaar voor die werkgever waar je zo graag wil werken en hoe zorg je ervoor dat je meer regie pakt op het resultaat? Na deze powerworkshop heb je precies door waar jij het verschil kunt maken door het anders te doen. Ontdek de 5 gouden tips om het solliciteren veel slimmer te doen. Zodat je krijgt wat je verdient!

Workshop 2 “Wie schrijft, die blijft! Hoe schrijf ik een passende motivatiebrief?”

Dit is hem, de droomvacature! Maar hoe zorgt u ervoor dat ze u ook als droom kandidaat zien? Met behulp van de vacature analyse schrijft u een passende motivatie die aansluit bij wat de werkgever zoekt, en wie u bent! Komt u toevallig de droomvacature tegen, waar u een motivatiebrief voor wilt schrijven? Neem deze dan vooral mee naar de workshop, dan schrijven we de motivatie ter plekke!

Deelnemende bedrijven

Benieuwd naar welke bedrijven er deelnemen in deze regio? Klik dan op onderstaande bedrijfsnamen en lees alvast een korte omschrijving van het bedrijf en de motivatiebrief waarin zij zichzelf voorstellen.

Asito

In 1952 ging voormalig landmachtofficier Joop van Riemsdijk aan de slag als zelfstandig schoonmaker. Onder zijn leiderschap groeide Asito uit tot één van de topspelers in de facilitaire dienstverlening. Inmiddels is Asito een landelijk schoonmaakbedrijf met meer dan 10.000 medewerkers en verschillende locaties. Hoe hard Asito ook groeit, het blijft een familiebedrijf. De basis ligt volgens ons bij de mensen. Mensen die trots zijn op Asito en op hun vak. Waar wij zijn, zijn we samen..

Dura Vermeer Infrastructuur

Wij zijn een aannemingsbedrijf wat binnen Nederland actief is in de bouw en infrastructuur. We zijn actief op grote infrastructurele werken, zoals de aanleg van de 2e Coentunnel en de verbreding van de A2, Maar net zo hard zetten wij ons in voor het bouw- en woonrijpmaken van een nieuwe stadsuitbreiding. Of het maken van de fundatie van een windmolenpark en de bouw van een brug in Artis. We denken mee vanaf het ontwerp en maken vervolgens iets wat meestal nog 100 jaar moet blijven staan.

Esdégé-Reigersdaal

Werken waar mensen centraal staan. Bij Esdégé-Reigersdaal werken ruim 3000 medewerkers aan een goed leven voor en mét elkaar. Wij staan voor de kwaliteit van leven van mensen met een beperking in Noord-Holland-Noord. Onze 3500 cliënten zijn zeer divers: Cliënten met een lichamelijk en/of verstandelijke beperking en niet-aangeboren hersenletsel die ondersteuning krijgen in het wonen, het werken of op school. Bij ons zien we elkaar in de eerste plaats als medemensen. Jij ook?!

ESPEQ Bouwopleidingen

ESPEQ neemt in het bedrijfsleven een unieke positie in. De onderneming is ruim 35 jaar geleden opgezet door een groot aantal bedrijven uit de bouw- en houtsector met als doel structureel te voorzien in vakgeschoold personeel, bijscholing in nieuwe technieken, werkmethoden en trainingen op het gebied van communicatie en ergonomie. Inmiddels wordt de organisatie door bijna 700 bedrijven uit de bouw-, hout,- , metsel-, schilder- en tegelzetbranche in Noord-Holland gedragen.

Feenstra

Feenstra is 100% dochter van Vattenfall en, mede gedreven door de energietransitie, volop in beweging op het gebied van verwarming, ventilatie, zon en beveiliging, hierbij gebruikmakend van slimme technieken. Met meer dan 1.400 medewerkers beheert, verzorgt en onderhoudt Feenstra een sterke landelijke klantenbasis. Binnen Feenstra zijn we bezig met de Trots Op Feenstra (TOF) expeditie, waarbij het belangrijk is de optimale klantbeleving te leveren in alle facetten van onze dienstverlening.

GP Groot

Inzameling, recycling, energie, advies en infrarealisatie: onze dienstverlening is bijzonder veelzijdig. Maar hoe divers onze activiteiten en oplossingen ook zijn, we hebben samen één doel: een circulaire en energieneutrale toekomst mogelijk maken. We werken inmiddels met ruim 1100 collega’s en breiden ons werkgebied vanuit de locaties in Noord- en West-Nederland steeds verder uit. Onze waarden verliezen we daarbij niet uit het oog. We zijn al meer dan 100 jaar een vitaal familiebedrijf en een i

Hoekstra Beroepsopleidingen BV

Hoekstra beroepsopleidingen is de totaal opleider in Noord Holland Wij leiden mensen op voor alle categorieën rijbewijzen, (rij) instructeur opleidingen en veiligheidstrainingen

Hotel Zuiderduin

Hotel Zuiderduin is een modern Hotel in Egmond aan Zee met vele faciliteiten en gelegen op 100 meter van het strand. Het Hotel beschikt over 365 kamers en 35 grote en kleinere (vergader)zalen. In de grote zaal zijn regelmatig evenementen zoals bijvoorbeeld dinnershows. Er is een wellness aanwezig met zwembad, schoonheids- en massagesalon en een riante saunaruimte. Verder is er een restaurant, brasserie, fitness, Irish Pub, bowling, squash, automatenhal, kinderspeelparadijs en een fietsverhuur.

IW Noord-Holland

IW is dé opleider in de elektro- en installatietechniek. Wij hebben 10 werkplaatsen in Noord-Holland waar wij praktijkonderwijs, cursussen en omscholing verzorgen voor de elektro- en installatietechniek.

K_Dekker Bouw & Infra

K_Dekker is in 1963 opgericht door Klaas Dekker. Waar Klaas begon met het plaatsen van schapenhekken langs de Westfriesedijk is het familiebedrijf inmiddels uitgegroeid tot een veelzijdig aannemingsbedrijf met ruim 190 medewerkers en werkzaam in bijna alle bouwsectoren! Inmiddels is al de derde generatie toegetreden in het familiebedrijf.

Klaver Giant Groep

Klaver Giant Groep bestaat inmiddels 100-jaar en is van oorsprong een familiebedrijf, ondanks dat wij inmiddels zijn uitgegroeid tot een van de grootste, is de familiare sfeer altijd gebleven. Wij bieden verschillende technische totaaloplossingen, mensen werken hier lang en fijn!

Klein Alkmaar

Wij zijn Klein Alkmaar. Een betrokken, vooruitstrevende en duurzame kinderopvangorganisatie. We maken bewuste keuzes voor een gezonde toekomst en vinden duurzaamheid in onze relaties met ouders, kinderen, collega’s en onze partners net zo belangrijk. Zo staan we schouder aan schouder en zorgen we samen voor onze kinderen én een betere wereld om ons heen. We ondersteunen ouders bij een gezonde, veilige en kansrijke ontwikkeling van hun kinderen met kwalitatieve kinderopvang door professionals. 

Leerwerkloket Noord Holland Noord

Het Leerwerkloket NHN biedt persoonlijk advies over leren en werken. Voor iedereen: werkzoekenden, werknemers, scholieren, studenten én werkgevers van Uitgeest tot en met Texel. Wij geven u informatie en een onafhankelijk advies bij opleidings- en loopbaanvragen. U kunt bij ons terecht met vragen over: opleidingen, om- en bijscholing, het testen van uw capaciteiten,interesses, persoonlijkheid- en werkwaarden.

McDonald’s

Good Food Fast is het credo van McDonald’s. Kwaliteit op alle fronten staat daarbij centraal. Het houdt in dat we iedere gast de beste kwaliteit en een gevarieerde keuze willen bieden. Iedereen moet op elk gewenst moment, in een aangename restaurantomgeving, een lekkere keuze kunnen maken bij McDonald’s. Spontane Geluksmomentjes creëren voor zowel onze gasten als onze medewerkers!

Microsoft Datacenter

Onze missie “Empower every person and every organization on the planet to achieve more” is niet zomaar een statement, het is onze missie om daadwerkelijk het verschil te maken en mensen en organisaties in staat te stellen meer te kunnen bereiken. Microsoft bestaat uit meerdere organisaties, waaronder Cloud Operations and Innovation. Deze organisatie is de drijvende kracht achter de producten van Microsoft, zoals de datacenters van Microsoft. Microsofts datacenters maken de digitalisering mogelijk die de overheid, het bedrijfsleven en andere organisaties beter laat functioneren en innoveren. De datacenters ondersteunen 350.000 bedrijven, organisaties en overheidsinstellingen in Nederland via clouddiensten. De datacenters voldoen aan de laatste duurzaamheidseisen en ze maken met hun rekenkracht innovatie op het gebied van duurzaamheid mogelijk. Wist je dat er meer dan 400 mensen in en voor de datacenters van Microsoft in Nederland werken? Als een datacenter operationeel is, is er veel onderhoud nodig aan onder andere de IT infrastructuur. Veel mensen werken samen om het datacenter goed te laten draaien, denk maar aan facilitaire zaken, EHS, Logistiek en Beveiliging. In het de projectkantoor werken we aan nieuwe initiatieven en de implementatie daarvan. Zoals ‘Zero Waste’ en ‘Carbon Negative in 2030’. Kom je werken bij Microsoft, dan ben je onderdeel van een hecht team. Iedereen zet zich in om het verschil te maken voor de samenleving. Dit doen we vanuit onze normen en waarden: Accountabiliteit, Integriteit en Respect. Het welzijn en de ontwikkeling van mensen heeft de prioriteit. Met een goede balans tussen werk en privé. Ook het doorleren op technische kennis en persoonlijke ontwikkeling als onderdeel van je baan gezien. Je krijgt ruim de tijd om cursussen, certificeringen en diploma’s te behalen. Onder werktijd, waar en wanneer het jou uitkomt. Hoeveel uur je werkt is aan jou. Of dat nu 40 uur of 24 uur is, zo bieden wij gelijke kansen aan iedereen. Wil je het verschil maken in het dagelijks leven van mensen? Onderdeel worden van een hecht team? Blijven leren en een goede werk-privé balans? Solliciteer dan bij ons! Je bent van harte welkom.

Miep Huishoudservice en begeleiding

Miep is landelijk actief in de Huishoudservice en begeleiding. Wij bieden met een enthousiast team medewerkers, die het zonnetje in huis zijn, in ruim 125 gemeenten ondersteuning bij cliënten thuis die geheel of gedeeltelijk het huishouden niet meer kunnen doen. Thuis is een plek waar onze cliënten zichzelf kunnen zijn. Miep wil graag onze cliënten ontzorgen en biedt een helpende hand in de eigen vertrouwde omgeving.

RAVO BV

RAVO zit in Alkmaar en maakt onderdeel uit van de Franse multinational Fayat Group. Wij zijn een toonaangevende internationale organisatie op het gebied van het ontwikkelen, produceren en verkopen van kwalitatief hoogwaardige compact straatveegmachines. Onze klanten en medewerkers van ons bedrijf zijn trots op RAVO. Bij RAVO komen logistiek, techniek, creativiteit en commercie samen en werken wij met een gemotiveerde groep van zo’n 250 medewerkers aan ons product.

Taxiwerq

Taxiwerq is een van de grootste werkgevers in de taxibranche. Wij zoeken taxichauffeurs voor het personenvervoer, zoals chauffeur leerlingenvervoer, chauffeur dagbesteding en chauffeur zorgvervoer. Wil jij een baan met elke dag een ander uitzicht, maar ook een uitzicht op een vast contract? Kom dan langs bij onze stand!

Univé Noord-Holland

Bij Univé Noord-Holland kunnen klanten terecht voor vele (zakelijke) verzekeringsproducten.. Univé Noord-Holland is één van de 8 regionale Univé’s en is een coöperatie, wat inhoudt dat de organisatie in handen is van de leden. Wij richten ons op het voorkomen van risico’s, het beperken van gevolgen en we verzekeren alleen als het echt nodig is. Het mooie van Univé? Dat zijn de mensen, de resultaten, de geschiedenis, de cultuur, het ontstaan, de betrokkenheid. 

Vomar Voordeelmarkt B.V.

Vomar is een succesvolle supermarktorganisatie met 95 filialen in Noord-Holland, Zuid-Holland, Flevoland en Utrecht. In 1968 startte de familie Zwanenburg met de eerste kruidenierswinkel in IJmuiden. Inmiddels hebben we ruim 10.000 medewerkers, verdeeld over onze winkels, ons Servicecentrum, ons Distributiecentrum en onze eigen Productiebedrijven (Centrale Warme Bakkerij, Centrale Slagerij en Worstmakerij, en Visboer).

WE Fashion

WE BELIEVE LIFE IS BETTER TOGETHER Wij geloven dat het leven samen beter is. Dat het leven meer betekenis heeft wanneer het samen geleefd en beleefd wordt. Ons geloof hierin is zo sterk dat we op basis van dit idee een volledig bedrijf hebben opgericht. Wij ontwerpen modieuze collecties van hoge kwaliteit voor een eerlijke prijs. En dankzij onze 5-sterren klantenservice inspireren we mensen om zich zelfverzekerd en stijlvol te verbinden met de mensen om hen heen.

Zaffier

Zaffier is een nieuw te bouwen organisatie in Alkmaar, die inwoners in de regio op weg helpt bij re-integratie, participatie en financiële zelfstandigheid. Zaffier ondersteunt bij werk, geldzorgen en inburgering. De klant staat centraal en jij als medewerker ook! Samen zijn wij 1300 man sterk om dit waar te maken met nieuwe ideeën om het leven anderen meer kwaliteit te geven. Kansen te bieden waar nog niet aan was gedacht.

 

Datum en tijd

donderdag 26 januari 08:30 tot
donderdag 26 januari 12:00