info@meetandgreetnhn.nl

Omgekeerd solliciteren Den Helder

2153 2153 mensen hebben dit evenement bekeken.

Zo ziet de dag eruit:

De inloop van deze dag is vanaf 8.30 uur waarin we u welkom heten met een kopje koffie/thee en wat lekkers. Om 09.15 uur gaan we van start met de centrale opening. Belangrijk dat u dan aanwezig bent! De banenmarkt is van start, waarin u kunt bepalen met wie u in gesprek gaat. Voor iedere regio zijn er mooie werkgevers vertegenwoordigt uit diverse branches. Alle werkgevers worden in de gelegenheid gesteld een korte pitch te geven over wat voor functies er momenteel open staan en waarom je bij deze werkgever zo willen werken. Het event duurt uiterlijk tot 12:00 uur.

Aanmelden voor deze regio kan onderaan deze pagina.

Workshops

Ook is er de mogelijkheid tot het volgen van inspirerende workshops, waar u zich op de dag zelf (bij binnenkomst) voor kunt opgeven. Wees er op tijd bij van vol = vol.

Workshop 1 “Als je doet wat je deed, krijg je wat je kreeg: 5 gouden kansen om meer regie te pakken op jouw droombaan!”

Wat zou het mooi zijn als 2023 het jaar is waarin jij weer vol plezier, passie en energie werkt bij jouw ideale werkgever? Maar hoe krijg je nu die kans die je zo verdient? Hoe maak je jezelf zichtbaar voor die werkgever waar je zo graag wil werken en hoe zorg je ervoor dat je meer regie pakt op het resultaat? Na deze powerworkshop heb je precies door waar jij het verschil kunt maken door het anders te doen. Ontdek de 5 gouden tips om het solliciteren veel slimmer te doen. Zodat je krijgt wat je verdient!

Workshop 2 “Wie schrijft, die blijft! Hoe schrijf ik een passende motivatiebrief?”

Dit is hem, de droomvacature! Maar hoe zorgt u ervoor dat ze u ook als droom kandidaat zien? Met behulp van de vacature analyse schrijft u een passende motivatie die aansluit bij wat de werkgever zoekt, en wie u bent! Komt u toevallig de droomvacature tegen, waar u een motivatiebrief voor wilt schrijven? Neem deze dan vooral mee naar de workshop, dan schrijven we de motivatie ter plekke!

Deelnemende bedrijven

Benieuwd naar welke bedrijven er deelnemen in deze regio? Klik dan op onderstaande bedrijfsnamen en lees alvast een korte omschrijving van het bedrijf en de motivatiebrief waarin zij zichzelf voorstellen.

’s Heeren Loo

’s Heeren Loo helpt mensen met een verstandelijke beperking en/of andere beperking hun leven in te vullen zoals zij dat zelf willen. Van jong tot oud, in bijna heel Nederland. Dat doen we samen met de mensen die belangrijk voor hen zijn. Zo zorgen we samen voor een goed leven voor mensen met een beperking.

Akse Media BV

Akse Media BV, gevestigd te Den Helder, is uitgever van hoofdzakelijk gemeentegidsen, gemeentemagazines en informatiemagazines, zowel in print als digitaal.. Dit doen wij voor ongeveer 170 gemeenten in Nederland. Naast deze kerntaak kunnen wij op drukwerkgebied eigenlijk alle opdrachten aan. Diverse vaste opdrachtgevers maken reeds jarenlang gebruik van onze diensten. Akse Media is een no-nonsense organisatie, waarbij plezier in het werk voorop staat.

CSU

Scherp op schoon Onder het motto ‘Scherp op schoon’ is CSU met diverse vestigingen en ruim 16.500 medewerkers de nummer 1 partner in schoonmaak in Nederland binnen de facilitaire dienstverlening. CSU heeft hoofdvestigingen in Uden, Amsterdam, Apeldoorn, Barendrecht, Breda, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Houten en Maastricht. CSU is een familiebedrijf, waarin ook de directie en het management voor 1/3 participeert.

De Krim Texel

De Krim Texel bestaat uit 9 verschillende exploitaties verspreid over Texel! Prachtige campings, het best uitgeruste vakantiepark van Texel met vele faciliteiten, een rustig bungalowpark, een luxe appartementencomplex en een stijlvol hotel. Al sinds 1969 zorgen wij voor Texel. Wij maken ons sterk voor een aantrekkelijk en leefbaar eiland, voor onze gasten én voor de Texelaars!

ESPEQ Bouwopleidingen

ESPEQ neemt in het bedrijfsleven een unieke positie in. De onderneming is ruim 35 jaar geleden opgezet door een groot aantal bedrijven uit de bouw- en houtsector met als doel structureel te voorzien in vakgeschoold personeel, bijscholing in nieuwe technieken, werkmethoden en trainingen op het gebied van communicatie en ergonomie. Inmiddels wordt de organisatie door bijna 700 bedrijven uit de bouw-, hout,- , metsel-, schilder- en tegelzetbranche in Noord-Holland gedragen.

GP Groot

Inzameling, recycling, energie, advies en infrarealisatie: onze dienstverlening is bijzonder veelzijdig. Maar hoe divers onze activiteiten en oplossingen ook zijn, we hebben samen één doel: een circulaire en energieneutrale toekomst mogelijk maken. We werken inmiddels met ruim 1100 collega’s en breiden ons werkgebied vanuit de locaties in Noord- en West-Nederland steeds verder uit. Onze waarden verliezen we daarbij niet uit het oog. We zijn al meer dan 100 jaar een vitaal familiebedrijf en een i

Herenbos

Wil jij je handen uit de mouwen steken, mooie dingen maken en bijdragen aan een groener Nederland? Daarnaast heerlijk actief buiten aan het werk zijn? Ga dan aan het werk via Herenbos! Straten, schuttingen plaatsen en de mooiste tuinen en plantsoenen aanleggen of onderhouden? Bij Herenbos ben je dan aan het juiste adres. Je kunt onder andere aan de slag als hovenier, boomverzorger, greenkeeper, machinist of groenvoorziener. Ook hebben we functies in de bouw en de techniek. Zien we je zo?

Inwerking bv

Wij organiseren werkplekken met een opleiding in de – De Binnenvaart – Bij het Marinebedrijf (burgertak van de Marine) – Bij Rataplan Kringloopwinkels De opleidingen zijn MBO BBL (werken leren) op verschillende niveaus

Kappio

Kappio is een warme kinderopvangorganisatie waar zo’n 300 medewerkers vanuit hun hart werken. Inmiddels is Kappio al lang niet meer alleen in Anna Paulowna gevestigd, waar de eerste vestiging 25 jaar geleden is opgericht. De kinderopvang, buitenschoolse opvang en peuterschool locaties zijn te vinden in de gemeenten Den Helder, Hollands Kroon, Schagen, Stede Broec, Drechterland, Medemblik en Enkhuizen.

Kraamzorg organisatie De Kraamvogel

De Kraamvogel is een innoverende landelijke organisatie. Wij zijn een van de grootste aanbieders van kraamzorg in Noord- en Midden-Nederland. Onze missie? Gezinnen veiligheid, ondersteuning en geruststelling bieden bij de start van een nieuw leven. Dat doen we al sinds 1924. En daar zijn we trots op! Werkgeluk staat bij ons voorop en we hebben allemaal een passie voor ons vak. Dat schept een band. Verder zoeken we continu naar vernieuwing en gaan we met de tijd mee!

Landal GreenParks

Landal GreenParks is een dynamische organisatie die toonaangevend is in het management, beheer en verhuur van bungalowparken. Ruim 100 parken met in totaal ca. 15.000 bungalows. De organisatie onderscheidt zich van andere aanbieders door het open karakter van de parken. De begrippen rust, ruimte en natuur zijn de belangrijkste karakteristieken die daar bij horen. In Noord-Holland hebben wij parken op Texel, Sluftervallei en Beachpark Texel, Beachresort Ooghduyne en Berger Duinen.

Leerwerkloket Noord Holland Noord

Het Leerwerkloket NHN biedt persoonlijk advies over leren en werken. Voor iedereen: werkzoekenden, werknemers, scholieren, studenten én werkgevers van Uitgeest tot en met Texel. Wij geven u informatie en een onafhankelijk advies bij opleidings- en loopbaanvragen. U kunt bij ons terecht met vragen over: opleidingen, om- en bijscholing, het testen van uw capaciteiten,interesses, persoonlijkheid- en werkwaarden.

Microsoft Datacenter

Onze missie “Empower every person and every organization on the planet to achieve more” is niet zomaar een statement, het is onze missie om daadwerkelijk het verschil te maken en mensen en organisaties in staat te stellen meer te kunnen bereiken. Microsoft bestaat uit meerdere organisaties, waaronder Cloud Operations and Innovation. Deze organisatie is de drijvende kracht achter de producten van Microsoft, zoals de datacenters van Microsoft. Microsofts datacenters maken de digitalisering mogelijk die de overheid, het bedrijfsleven en andere organisaties beter laat functioneren en innoveren. De datacenters ondersteunen 350.000 bedrijven, organisaties en overheidsinstellingen in Nederland via clouddiensten. De datacenters voldoen aan de laatste duurzaamheidseisen en ze maken met hun rekenkracht innovatie op het gebied van duurzaamheid mogelijk. Wist je dat er meer dan 400 mensen in en voor de datacenters van Microsoft in Nederland werken? Als een datacenter operationeel is, is er veel onderhoud nodig aan onder andere de IT infrastructuur. Veel mensen werken samen om het datacenter goed te laten draaien, denk maar aan facilitaire zaken, EHS, Logistiek en Beveiliging. In het de projectkantoor werken we aan nieuwe initiatieven en de implementatie daarvan. Zoals ‘Zero Waste’ en ‘Carbon Negative in 2030’. Kom je werken bij Microsoft, dan ben je onderdeel van een hecht team. Iedereen zet zich in om het verschil te maken voor de samenleving. Dit doen we vanuit onze normen en waarden: Accountabiliteit, Integriteit en Respect. Het welzijn en de ontwikkeling van mensen heeft de prioriteit. Met een goede balans tussen werk en privé. Ook het doorleren op technische kennis en persoonlijke ontwikkeling als onderdeel van je baan gezien. Je krijgt ruim de tijd om cursussen, certificeringen en diploma’s te behalen. Onder werktijd, waar en wanneer het jou uitkomt. Hoeveel uur je werkt is aan jou. Of dat nu 40 uur of 24 uur is, zo bieden wij gelijke kansen aan iedereen. Wil je het verschil maken in het dagelijks leven van mensen? Onderdeel worden van een hecht team? Blijven leren en een goede werk-privé balans? Solliciteer dan bij ons! Je bent van harte welkom.

Miep Huishoudservice en begeleiding

Miep is landelijk actief in de Huishoudservice en begeleiding. Wij bieden met een enthousiast team medewerkers, die het zonnetje in huis zijn, in ruim 125 gemeenten ondersteuning bij cliënten thuis die geheel of gedeeltelijk het huishouden niet meer kunnen doen. Thuis is een plek waar onze cliënten zichzelf kunnen zijn. Miep wil graag onze cliënten ontzorgen en biedt een helpende hand in de eigen vertrouwde omgeving.

Ministerie van defensie

Het ministerie van Defensie draagt de zorg voor het goed functioneren van de krijgsmacht van ons land. De krijgsmacht dient ter verdediging en bescherming van de belangen van het Koninkrijk. Daarnaast dient de krijgsmacht ter handhaving en bevordering van de internationale rechtsorde.

Noot Personenvervoer

Erbij horen, daar gaat het om. Daar zorgen wij als Noot Personenvervoer voor. Hoe jong of oud je ook bent. Wij brengen je in onze moderne taxi(bussen) naar waar je wilt zijn. Ook als je een beperking hebt. Volledig in de geest van oprichter Gerrit Noot. Wij nemen drempels weg, zodat jij kunt doen wat je graag wilt doen of waar je wilt zijn. Wij doen ons uiterste best je zo goed en persoonlijk mogelijk te helpen, met aandacht voor je wensen, situatie en mogelijkheden.

Stichting Scholen aan Zee

Wij zijn een brede scholengemeenschap in Den Helder met een maritiem karakter en bieden onderwijs op verschillende niveaus dat aansluit bij de talenten en interesses van de leerlingen. In samenwerking met stad en omgeving verzorgen wij onderwijs op maat en werken we elke dag aan de toekomst. Wat ze ook willen worden, wij bieden die kans. De leerling wordt gehoord, gezien en gewaardeerd!

Van der Valk Hotel Texel – De Koog

Derk Langebeek (4e generatie Van der Valk) is in januari 2021 samen met Lisa naar Texel verhuisd waar zij samen het Van der Valk Hotel Texel runnen. Bij ons vindt iedereen wat hij of zij zoekt: ontspanning en comfort gecombineerd met het eiland gevoel. Onze dienstverlening is afgestemd op de behoeften van onze gasten. Van der Valk is een familiebedrijf dat staat voor vriendelijke service met een verrassende invulling. Opvallend anders. Blijvend vertrouwd.

Zorggroep Tellus

Zorggroep Tellus: Wie zijn wij Wij zijn Tellus – Thuis in Den Helder – de enige echt Helderse zorgaanbieder van de stad. Wij kennen onze ouderen als geen ander en we verlenen de zorg die bij ze past. Helders en op maat dus, zodat zij zich thuis voelen. Samen zorgen we ervoor dat onze ouderen zoveel mogelijk kunnen blijven doen wat ze altijd hebben gedaan. Leef uw eigen leven. Dat is het idee. Wij ondersteunen waar nodig. Of dat nou in hun eigen huis is of in een van onze locaties.

 

Datum en tijd

woensdag 25 januari 08:30 tot
woensdag 25 januari 12:00