info@meetandgreetnhn.nl

Omgekeerd solliciteren Hoorn

2753 2753 mensen hebben dit evenement bekeken.

Zo ziet de dag eruit:

De inloop van deze dag is vanaf 8.30 uur waarin we u welkom heten met een kopje koffie/thee en wat lekkers. Om 09.15 uur gaan we van start met de centrale opening. Belangrijk dat u dan aanwezig bent! De banenmarkt is van start, waarin u kunt bepalen met wie u in gesprek gaat. Voor iedere regio zijn er mooie werkgevers vertegenwoordigt uit diverse branches. Alle werkgevers worden in de gelegenheid gesteld een korte pitch te geven over wat voor functies er momenteel open staan en waarom je bij deze werkgever zo willen werken. Het event duurt uiterlijk tot 12:00 uur.

Aanmelden voor deze regio kan onderaan deze pagina.

Workshops

Ook is er de mogelijkheid tot het volgen van inspirerende workshops, waar u zich op de dag zelf (bij binnenkomst) voor kunt opgeven. Wees er op tijd bij van vol = vol.

Workshop 1 “Als je doet wat je deed, krijg je wat je kreeg: 5 gouden kansen om meer regie te pakken op jouw droombaan!”

Wat zou het mooi zijn als 2023 het jaar is waarin jij weer vol plezier, passie en energie werkt bij jouw ideale werkgever? Maar hoe krijg je nu die kans die je zo verdient? Hoe maak je jezelf zichtbaar voor die werkgever waar je zo graag wil werken en hoe zorg je ervoor dat je meer regie pakt op het resultaat? Na deze powerworkshop heb je precies door waar jij het verschil kunt maken door het anders te doen. Ontdek de 5 gouden tips om het solliciteren veel slimmer te doen. Zodat je krijgt wat je verdient!

Workshop 2 “Wie schrijft, die blijft! Hoe schrijf ik een passende motivatiebrief?”

Dit is hem, de droomvacature! Maar hoe zorgt u ervoor dat ze u ook als droom kandidaat zien? Met behulp van de vacature analyse schrijft u een passende motivatie die aansluit bij wat de werkgever zoekt, en wie u bent! Komt u toevallig de droomvacature tegen, waar u een motivatiebrief voor wilt schrijven? Neem deze dan vooral mee naar de workshop, dan schrijven we de motivatie ter plekke!

Deelnemende bedrijven

Benieuwd naar welke bedrijven er deelnemen in deze regio? Klik dan op onderstaande bedrijfsnamen en lees alvast een korte omschrijving van het bedrijf en de motivatiebrief waarin zij zichzelf voorstellen.

Custom-recruitment

Custom-recruitment heeft service gerichte banen door heel Nederland! Bij zowel dames als heren mode winkels in het midden en hoogsegment. Wij hebben vacatures zoals , verkoopmedewerker, gastvrouw/ heer & (assistent) store manager. Iedereen is welkom om te solliciteren! Solliciteer met of zonder CV. Wij kijken wie jij bent , waar je blij van wordt en waar jouw kwaliteiten liggen. Custom-recruitment staat voor duurzame inzetbaarheid.

Driessen

Uitzendbu­reau in dienst van jou. Wij zijn Driessen. Hét uitzendbureau voor de overheid, het onderwijs en de zorg. Als uitzendwerkgever staan wij in dienst van jou. Daarom spreken we 5 werkbeloftes naar je uit als je via ons gaat werken. Als je op zoek bent naar betekenisvol werk bij de overheid, in het onderwijs of in de zorg, schrijf je dan gratis en vrijblijvend in bij Driessen. #Word gevonden door onze recruiters en opdrachtgevers # Ontvang een alert bij een passende vacature

Feenstra

Feenstra is 100% dochter van Vattenfall en, mede gedreven door de energietransitie, volop in beweging op het gebied van verwarming, ventilatie, zon en beveiliging, hierbij gebruikmakend van slimme technieken. Met meer dan 1.400 medewerkers beheert, verzorgt en onderhoudt Feenstra een sterke landelijke klantenbasis. Binnen Feenstra zijn we bezig met de Trots Op Feenstra (TOF) expeditie, waarbij het belangrijk is de optimale klantbeleving te leveren in alle facetten van onze dienstverlening.

GP Groot

Inzameling, recycling, energie, advies en infrarealisatie: onze dienstverlening is bijzonder veelzijdig. Maar hoe divers onze activiteiten en oplossingen ook zijn, we hebben samen één doel: een circulaire en energieneutrale toekomst mogelijk maken. We werken inmiddels met ruim 1100 collega’s en breiden ons werkgebied vanuit de locaties in Noord- en West-Nederland steeds verder uit. Onze waarden verliezen we daarbij niet uit het oog. We zijn al meer dan 100 jaar een vitaal familiebedrijf en een i

Hero Balancer

Hero Balancer is een Cloud-based gebouwbeheersysteem (GBS). Wij maken de verwarmingssystemen van o.a. scholen, autoshowrooms en kantoren slim en energiezuinig met ons baanbrekende systeem. Middels een app bedient de gebruiker zijn volledige gebouw in een handomdraai, net zo gemakkelijk als thuis! Onze klanten besparen hiermee gemiddeld 28% op de gasrekening. Werken bij Hero Balancer betekent dus: Maatschappelijk bijdragen, werkgeluk en samenwerken om innovatieve oplossingen te maken.

Homeservice

De Homeservice is in ruim een jaar tijd uitgegroeid tot een groot en gezelllig team van jong en oud. We bezorgen de boodschappen voor Albert Heijn. Onze bezorgers leveren van Den Helder tot aan Volendam. Wij bieden oproepcontracten en uurcontracten. De Homeservice is een bedrijf met meerdere doorgroeimogelijkheden; van vrachtwagenchauffeur tot aan kantoorbaan.

Kinderopvang Berend Botje

Wij staan iedere dag klaar voor meer dan 3.500 kinderen, verdeeld over bijna 70 locaties en ruim 300 gastouders. We bieden alle soorten kinderopvang: kinderdagverblijf, peuterspeelgroep, buitenschoolse opvang (= voor- en naschoolse opvang) en gastouderopvang. Onze totale omvang zorgt er voor dat we bijna altijd bij jou in de buurt zitten met een kleinschalige locatie.

Kraamzorg organisatie De Kraamvogel

De Kraamvogel is een innoverende landelijke organisatie. Wij zijn een van de grootste aanbieders van kraamzorg in Noord- en Midden-Nederland. Onze missie? Gezinnen veiligheid, ondersteuning en geruststelling bieden bij de start van een nieuw leven. Dat doen we al sinds 1924. En daar zijn we trots op! Werkgeluk staat bij ons voorop en we hebben allemaal een passie voor ons vak. Dat schept een band. Verder zoeken we continu naar vernieuwing en gaan we met de tijd mee!

Leerwerkloket Noord Holland Noord

Het Leerwerkloket NHN biedt persoonlijk advies over leren en werken. Voor iedereen: werkzoekenden, werknemers, scholieren, studenten én werkgevers van Uitgeest tot en met Texel. Wij geven u informatie en een onafhankelijk advies bij opleidings- en loopbaanvragen. U kunt bij ons terecht met vragen over: opleidingen, om- en bijscholing, het testen van uw capaciteiten,interesses, persoonlijkheid- en werkwaarden.

Noot Personenvervoer

Erbij horen, daar gaat het om. Daar zorgen wij als Noot Personenvervoer voor. Hoe jong of oud je ook bent. Wij brengen je in onze moderne taxi(bussen) naar waar je wilt zijn. Ook als je een beperking hebt. Volledig in de geest van oprichter Gerrit Noot. Wij nemen drempels weg, zodat jij kunt doen wat je graag wilt doen of waar je wilt zijn. Wij doen ons uiterste best je zo goed en persoonlijk mogelijk te helpen, met aandacht voor je wensen, situatie en mogelijkheden.

Omring

Samen de beste zorg dichtbij Hoe ga je respectvol om met mensen die zorg nodig hebben? En wat betekent dat voor de mensen die er werken? Als breed georiënteerde zorgorganisatie hebben wij daar een duidelijke visie op. Vanuit onze kernwaarden eigen regie, samen, positief en vindingrijk werken we samen aan gezondheid. Op elke locatie, door iedere medewerker, wordt er dagelijks gewerkt volgens deze gedachte. Want de juiste zorg is geen eenrichtingsverkeer: je doet het samen.

Partners voor Jeugd

Partners voor Jeugd is een samenwerkingsverband van organisaties die actief zijn in de (preventieve) jeugdbescherming en jeugdreclassering. Er vallen een aantal werkmaatschappijen onder ons, waaronder: William Schrikker Stichting en De Jeugd- en Gezinsbeschermers. Wij zijn er om kwetsbare kinderen en jongeren te beschermen en versterken, zodat zij veilig en kansrijk kunnen opgroeien.

Schoonmaakbedrijf Victoria BV

Wij zijn Victoria schoonmaakbedrijf uit Alkmaar. Victoria is meer dan 60 jaar geleden gestart als een klein glazenwassersbedrijf. Vandaag de dag zijn wij een multifunctionele dienstverlener in meerdere sectoren. Momenteel hebben wij rond de 800 collega’s en komen over de vloer bij ongeveer 400 opdrachtgevers. Onze mensen zijn onze kracht. Zij zijn het gezicht van ons bedrijf. Bij Victoria is iedere medewerker daarom belangrijk. Wij geven de aandacht aan onze mensen die ze verdienen,

Simon Loos

Simon Loos is een organisatie van ruim 3.000 medewerkers en 1.400 voertuigen, verdeeld over meer dan 60 standplaatsen door heel Nederland. Wij zijn hartstikke trots op al onze collega’s die – dag in dag uit – onze mooie naam in de logistiek waar maken. Als familiebedrijf vinden wij, of je nu onderweg bent of op de plaats van bestemming, persoonlijk contact en collegialiteit belangrijk.

Soci-Com Enkhuizen BV

Soci-Com Enkhuizen BV is een sociale onderneming met als missie om mensen die een zetje in de rug nodig hebben te helpen aan betaald werk. We zijn een technisch assemblagebedrijf waar we producten samenstellen tot half- en eindfabricaat.

Stamhuis / Bimmerman

Stamhuis bevindt zich op het dynamische snijvlak van Retail en de Bouw. “Never a Dull moment” want beide sectoren worden met enige regelmaat uitgedaagd en zijn altijd zoekende naar (innovatieve) verbeteringen. Bimmerman is een belangrijk onderdeel hiervan en is gespecialiseerd in de meest uiteenlopende afbouw- en interieurwerkzaamheden. In onze hypermoderne werkplaats met geavanceerd machinepark in Medemblik werken onze vakmensen aan de hoogwaardige prefab-productie van maatwerkinterieur.

Taxiwerq

Taxiwerq is een van de grootste werkgevers in de taxibranche. Wij zoeken taxichauffeurs voor het personenvervoer, zoals chauffeur leerlingenvervoer, chauffeur dagbesteding en chauffeur zorgvervoer. Wil jij een baan met elke dag een ander uitzicht, maar ook een uitzicht op een vast contract? Kom dan langs bij onze stand!

Trigion

Het werk in de beveiliging kent oneindig veel mogelijkheden. Geen dag is hetzelfde als je werkt binnen ons familiebedrijf en we hebben functies in bijna alle segmenten. Vrijwel dagelijks komen mensen onze beveiligers, gastheren en hostesses tegen. Bijvoorbeeld bij de gate op een vliegveld, de ingang van een winkelcentrum, of de receptie van een kantoor. Daarnaast weten onze specialisten natuurlijk raad met online veiligheid.

Tzorg

Tzorg is de landelijke zorgverlener van huishoudelijke ondersteuning en individuele begeleiding.

Verkeer Centrale Nederland

Wij zijn Verkeer Centrale Nederland. Dagelijks zorgen wij met een groot team van enthousiaste medewerkers voor een veilige doorstroming in het verkeer. Je kunt ons tegenkomen bij bijvoorbeeld wegwerkzaamheden, grote- of kleinschalige bouwprojecten, evenementen of bij calamiteiten voor de veiligheid van weggebruikers.

Werken in de Revalidatie

Werken in de revalidatie biedt een leerwerktraject aan voor mensen die op zoek zijn naar betekenisvol werk. Tijdens je omscholingstraject maak je kennis met de revalidatie-technischebranche èn producten die in de revalidatietechniek gebruikt worden. Zo kun je jouw technische achtergrond/affiniteit op een zinvolle manier inzetten voor mensen die gebruik maken van hulpmiddelen. Hoe mooi is dat?!

Wilgaerden Leekerweide Groep

Wij vinden dat je je leven moet kunnen leiden zoals je wilt. Met soms wat ondersteuning. Als het kan, in je eigen omgeving. Met aandacht voor ieders verhaal. Professioneel en met respect. We bieden een complete lijn aan zorg, ondersteuning, begeleiding, behandeling en advies. We zijn er voor jong en oud. Voor mensen met en zonder beperking. En voor mensen die voor korte tijd of voor langere tijd begeleiding nodig hebben. Alles kan.

 

Datum en tijd

dinsdag 24 januari 08:30 tot
dinsdag 24 januari 12:00