Omgekeerd Solliciteren Schagen

Zo ziet de dag eruit:

De inloop van deze dag is vanaf 10.00 uur waarin we u welkom heten met een kopje koffie/thee en wat lekkers. Om 10.45 uur gaan we van start met de centrale opening. Belangrijk dat u dan aanwezig bent! Voor dit event zijn er mooie werkgevers aanwezig uit diverse branches. Alle werkgevers worden in de gelegenheid gesteld een korte pitch te geven over wat voor functies er momenteel open staan en waarom je bij deze werkgever zou willen werken. Na de pitches gaat de banenmarkt van start, waarbij u kunt bepalen met wie u in gesprek gaat. Tijdens het event zal om 11:45 uur de workshop “Doorbreek uw patronen in het vinden van uw droombaan” plaats vinden en om 12:30 uur de workshop “Krachtig presenteren”. Deze workshops duren 45 minuten. U dient zich op te geven voor deze workshops, dit kan tijdens uw aanmelding. Het event duurt uiterlijk tot 14:00 uur.

Workshops

Workshop 1 “Doorbreek uw patronen in het vinden van uw droombaan” – Starttijd 11:45 uur

Loopt u wel eens vast in het schrijven van uw sollicitatiebrief? Bent u op zoek naar andere manieren om een goede eerste indruk te maken? Wilt u uw brief eruit laten springen? Dan is het tijd om uw vaste patronen te doorbreken. In deze workshop leert u hoe u uw creatieve mindset aan kan zetten en zo nieuwe mogelijkheden kan ontdekken. We leren u alles over het doorbreken van uw vaste patronen, het uitstellen van uw eigen oordeel en geven u een simpele manier om snel tot nieuwe ideeën te komen. Een workshop bomvol inspiratie en creativiteit, zodat u vol energie kan gaan doorbreken!

Workshop 2 “Zo gebruik je ChatGPT om een baan te vinden” – Starttijd 12:30 uur

Een nieuwe baan zoeken kan een behoorlijke uitdaging zijn ongeacht of u net komt kijken of al jarenlange ervaring hebt. Door ChatGPT te gebruiken, kan deze zoektocht een stuk makkelijker verlopen.
ChatGPT is een chatprogramma, op basis van kunstmatige intelligentie, waarmee u gesprekken kunt voeren. Het kan ook uw vragen beantwoorden en teksten maken.
Steeds vaker wordt ChatGPT gebruikt voor het schrijven van sollicitatiebrieven. Maar hoe doet u dit? En waar moet u rekening mee houden?
In deze workshop wordt uitgelegd wat ChatGPT is en hoe u hiermee een sollicitatiebrief en cv maakt.

Aanmelden

Datum en tijd

31 oktober 2023 | 10:00 – 14:00

Locatie

Kinepolis Schagen Witte Paal, Grotewallerweg 2, 1742 NM Schagen

Deelnemende bedrijven

Benieuwd naar welke bedrijven er deelnemen in deze regio? Klik dan op onderstaande bedrijfsnamen en lees alvast een korte omschrijving van het bedrijf en de motivatiebrief waarin zij zichzelf voorstellen.

Bejo

Bejo, gevestigd in Warmenhuizen, is een wereldspeler in groentezaden met…

Cv dokter

Ben jij benieuwd hoe werkgevers naar jouw cv kijken? Of…

De Strandtent

wij zijn een seizoensgebonden bedrijf met gemotiveerde mensen. We zijn…

Gemeente Schagen

Iedereen is welkom Wij hebben vacatures in alle vakgebieden. Denk…

GP Groot

GP Groot, wie kent ons niet? Dat is ook niet…

MB-ALL

Heb jij het in je om in de veiligheidssector te…

Variopool BV

Werken bij Variopool! Bij ons technische bedrijf in de zwembadbranche…