Custom-recruitment

Omschrijving bedrijf

Custom-recruitment heeft service gerichte banen door heel Nederland! Bij zowel dames als heren mode winkels in het midden en hoogsegment. Wij hebben vacatures zoals , verkoopmedewerker, gastvrouw/ heer & (assistent) store manager. Iedereen is welkom om te solliciteren! Solliciteer met of zonder CV. Wij kijken wie jij bent , waar je blij van wordt en waar jouw kwaliteiten liggen. Custom-recruitment staat voor duurzame inzetbaarheid.

Motivatiebrief

Bij deze laten wij weten dat wij ontzettend veel zin hebben om jullie te leren kennen!
Graag delen we met jullie onze passie voor het werken in de Retail /Detailhandel /Mode winkels in het midden en hoogsegment. Hoe leuk het klant contact kan zijn , hoe gaaf het is dat geen een dag hetzelfde is omdat iedere klant die jouw winkel binnen komt anders is.

Wij kunnen jou meegeven wat je kunt leren in klantcontact , vraagstelling en hoe je het vak verkoop echt een vak kunt laten zijn waarmee jij het verschil kunt maken. Enthousiast hierin omdat wij kunnen vertellen hoe het werken op de winkelvloer met klanten jou energie en werkplezier kunnen geven .

Wij als Custom-recruitment geven graag veel en diverse praktijkvoorbeelden van kandidaten die wij een leuke en passende werkplek hebben kunnen geven voor nu en in de toekomst. Ook zijn wij trots om te mogen delen dat wij kandidaten aan het werk hebben gebracht waarvan zij zelf niet hadden gedacht op deze werkplek terecht konden komen.

Wij denken altijd in mogelijkheden en niet in onmogelijkheden voor iedereen is en kan er leuk en passend werk zijn!
Doordat onze lijntjes kort zijn met diverse modewinkels kunnen we snel schakelen om jou voor te stellen bij de bedrijven.
Graag delen wij met jullie praktijkvoorbeelden hoe wij veel kandidaten in mogelijkheden hebben laten denken waardoor ze weer stappen zowel op werk als prive gebied hebben kunnen maken!

Tot snel!