Hero Balancer

Omschrijving bedrijf

Hero Balancer is een Cloud-based gebouwbeheersysteem (GBS). Wij maken de verwarmingssystemen van o.a. scholen, autoshowrooms en kantoren slim en energiezuinig met ons baanbrekende systeem. Middels een app bedient de gebruiker zijn volledige gebouw in een handomdraai, net zo gemakkelijk als thuis! Onze klanten besparen hiermee gemiddeld 28% op de gasrekening. Werken bij Hero Balancer betekent dus: Maatschappelijk bijdragen, werkgeluk en samenwerken om innovatieve oplossingen te maken.

Motivatiebrief

Beste sollicitant,

Bedankt voor je interesse in Hero Balancer. Wij zijn een jong en ambitieus bedrijf dat zich richt op het ontwikkelen van innovatieve cloud-based gebouwbeheersystemen. Onze oplossing helpt o.a. scholen, showrooms en kantoren om fiks te besparen op de energierekening. Door gebruik te maken van de nieuwste hardware en modernste software zijn we een van de meest innovatieve gebouwbeheersystemen in de markt.

Als medewerker van Hero Balancer krijg je de kans om te werken met de nieuwste technieken en je professionele vaardigheden te verbeteren. Je zult deel uitmaken van een jong en ambitieus team van professionals die allemaal gemotiveerd zijn om met een disruptieve werkwijze innovatie te brengen in een traditionele en conservatieve markt.

Daarnaast bieden wij je de mogelijkheid om een maatschappelijk verschil te maken door bij te dragen aan een duurzamere toekomst. Jouw dagelijkse inzet heeft een positief effect op het milieu en de portemonnee van de klant. We zijn dan ook trots op het werk dat we doen.

Als je enthousiast bent om deel uit te maken van ons team en denkt dat je het verschil kunt maken bij Hero Balancer, dan nodigen we je van harte uit om een bak koffie/thee te komen doen. We kijken ernaar uit om jouw aanvraag te ontvangen en hopen je binnenkort te mogen verwelkomen als medewerker van Hero Balancer.

Met vriendelijke groet,
Team Hero Balancer

Klik op de play button voor de bedrijfsvideo