Kinderopvang Berend Botje

Omschrijving bedrijf

Hecht, familiair, professioneel en persoonlijk: dat is Berend Botje! Bij Kinderopvang Berend Botje streven we altijd naar de hoogst haalbare kwaliteit en de beste kinderopvang. Als een van de grotere aanbieders van professionele kinderopvang in Noord-Holland verzorgen wij de opvang van meer dan 3.500 kinderen, verdeeld over meer dan 70 locaties en 200 gastouders. Je kan bij ons terecht voor alle soorten opvang:  kinderdagverblijf, peuterspeelgroep, buitenschoolse opvang (= voor- en naschoolse opvang) en gastouderopvang.   Bij Kinderopvang Berend Botje groeien, spelen en ontdekken we samen. Iedereen voelt zich thuis. Kinderen én medewerkers kunnen volledig zichzelf zijn en bouwen samen aan een speelse wereld vol kansen! Met vele locaties is er altijd wel een locatie bij jou in de buurt om aan de slag te gaan als pedagogisch medewerker. Ben jij op zoek naar een afwisselende baan bij een professionele organisatie met de informele sfeer van een familiebedrijf? Zoek niet verder en kom werken bij Kinderopvang Berend Botje! Waar er persoonlijke aandacht is voor jouw talenten en jouw ontwikkeling centraal staat. Met plezier je eigen pad ontdekken bij Berend Botje!

Motivatiebrief

Bij Berend Botje is geen dag hetzelfde en werk je altijd in een hecht team met enthousiaste en gezellige collega’s. Naast leuke collega’s, een salaris en arbeidsvoorwaarden conform CAO Kinderopvang, kun je veel fijne extra’s verwachten. Wat dacht je van bijna 30 vrije dagen (bij fulltime), een bos bloemen op je verjaardag en de leukste personeelsuitjes. Bij Berend Botje voel je je echt gewaardeerd en kun je rekenen op een baan waar je met plezier invulling aan geeft.

Betekenisvol werk
Wij staan iedere dag klaar voor meer dan 3.500 kinderen, verdeeld over bijna 70 locaties en ruim 300 gastouders. We bieden alle soorten kinderopvang: kinderdagverblijf, peuterspeelgroep, buitenschoolse opvang (= voor- en naschoolse opvang) en gastouderopvang. Onze totale omvang zorgt er voor dat we bijna altijd bij jou in de buurt zitten met een kleinschalige locatie.

Spelenderwijs groeien, is waar het om draait bij Berend Botje. Door onze nieuwsgierigheid naar de diversiteit en de talenten, van zowel de kinderen als collega’s, wordt iedereen bij ons gezien en gehoord. Vanuit deze veilige omgeving kun je helemaal jezelf zijn en durf je uitdagingen aan te gaan om jouw talent in te zetten en jezelf verder te ontwikkelen.

Werkgeluk
Onze eigen Berend Botje Academie biedt het hele jaar door cursussen, opleidingen, workshops, webinars en leerlunches, speciaal gericht op persoonlijke ontwikkeling en ontplooiing. Met als uiteindelijk doel kansen bieden aan alle kinderen, hen in gelijkheid te benaderen en vooral om ze blij te kunnen maken. Wij geloven namelijk dat je als medewerker van Berend Botje meerwaarde biedt aan de ontwikkeling van kinderen. Dit resulteert in een prachtige beloning voor onze collega’s: werkgeluk.

Er is vast een vacature die bij jou past!
Wij hebben altijd leuke openstaande vacatures op zowel het Centraal Bureau in Zwaag als op een van onze locaties. Of misschien lijkt het je wel heel leuk om gastouder te worden. Hebben wij je enthousiast gemaakt? Kijk dan op: https://werkenbijberendbotje.nl/vacatures voor alle vacatures. Er is er vast eentje die precies bij jou past. We kijken ernaar uit je te ontmoeten!

Klik op de play button voor de bedrijfsvideo