Kinderopvang Berend Botje

Omschrijving bedrijf

We bieden alle soorten kinderopvang: kinderdagverblijf, peuterspeelgroep, buitenschoolse opvang en gastouderopvang. Spelenderwijs groeien, is waar het om draait bij Berend Botje. Door onze nieuwsgierigheid naar de diversiteit en de talenten, van zowel de kinderen als collega’s, wordt iedereen bij ons gezien en gehoord. Hierdoor voel je je thuis bij ons. Vanuit deze veilige omgeving ben je jezelf en durf je uitdagingen aan te gaan om jouw talent in te zetten en jezelf verder te ontwikkelen. Onze eigen Berend Botje Academie geeft het hele jaar door cursussen, opleidingen, workshops, webinars en leerlunches, speciaal gericht op persoonlijke ontwikkeling en ontplooiing. Wij geloven namelijk dat je als medewerker van Berend Botje meerwaarde biedt aan de ontwikkeling van kinderen. Dit resulteert in een prachtige beloning voor onze collega’s: werkgeluk.

Motivatiebrief

Heb jij een groot hart voor kinderen en wil jij voor hen het verschil maken? Vind je het leuk om je te blijven ontwikkelen in een baan die er toe doet bij een bedrijf dat graag in jou investeert? Kijk dan in ons vacature overzicht.
Heb je naast werken met kinderen nog meer passies? Dan is een baan als pedagogisch medewerker op de BSO voor jou de uitkomst. Deze baan is perfect te combineren met bijvoorbeeld een baan bij de sportschool, een opleiding of bijvoorbeeld freelance klussen als fotograaf.

Zie je geen passende vacature omdat je voorkeur bijvoorbeeld naar een andere Berend Botje locatie, groep of aantal uur uitgaat? Ook dan horen we graag van jou! Stuur een open sollicitatie of neem contact op met José of Laura van Werving & Selectie. Je kan bellen of appen via 06 50057939 (José) of 06 50057953 (Laura) of 088 233 7020 (afdeling Personeelszaken).

Klik op de play button voor de bedrijfsvideo