Omring

Omschrijving bedrijf

Wie is Omring? Omring heeft al meer dan honderd jaar haar wortels in West-Friesland en de Kop van Noord-Holland. Voor ruim 10.000 cliënten en hun mantelzorgers zijn we altijd in de buurt op het moment dat er goede zorg en ondersteuning nodig is. Van verzorging tot gespecialiseerde verpleging, van logeermogelijkheden tot revalidatie, en van Enkhuizen tot en met Texel. Zowel thuis als op een van onze 30 woonzorglocaties dragen wij met 4600 medewerkers en 2200 vrijwilligers met zorg bij aan de kwaliteit van samen leven. Bij Omring ervaren we dagelijks de mooie kanten van ons vak. Het maakt ons iedere keer weer trots om te zien hoe onze medewerkers zich met liefde, deskundigheid en aandacht inzetten voor onze cliënten en hun omgeving. De kracht van werken bij Omring is dat het mensenwerk is. Door mensen, voor mensen. Altijd vanuit de wensen en behoeftes van cliënten en familie zelf, en vanuit een positieve visie

Motivatiebrief

Bij Omring krijg je volop ruimte om te groeien. Zowel professioneel als persoonlijk. Door te kijken naar wat wél kan, zien we kansen!. Er heerst een positieve en collegiale werksfeer en we zorgen voor een goede balans tussen werk en privé. Zo zorgen we samen voor de beste zorg dichtbij.
Ben je helpende, verzorgende of verpleegkundige; worden wij dan jouw nieuwe werkgever? Heb je geen zorgdiploma? Geen probleem, je kunt dan ook bij ons aan de slag als woonassistent, keukenassistent, facilitair medewerker of huishoudelijk medewerker. Omring biedt ook mbo zorgopleidingen aan in BBL-variant, je kunt meteen werken en leren. Het is nu mogelijk om te solliciteren op de opleidingen die dit voorjaar beginnen, o.a. tot mbo verpleegkundige of verzorgende IG. Dit doen wij samen met Horizon College in Hoorn. Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Kom bij ons langs! Zien we je straks? Zien we je straks bij Omring?