Omring

Omschrijving bedrijf

Samen de beste zorg dichtbij Hoe ga je respectvol om met mensen die zorg nodig hebben? En wat betekent dat voor de mensen die er werken? Als breed georiënteerde zorgorganisatie hebben wij daar een duidelijke visie op. Vanuit onze kernwaarden eigen regie, samen, positief en vindingrijk werken we samen aan gezondheid. Op elke locatie, door iedere medewerker, wordt er dagelijks gewerkt volgens deze gedachte. Want de juiste zorg is geen eenrichtingsverkeer: je doet het samen.

Motivatiebrief

Wat kan ik verwachten?
Bij Omring bieden we (naast de regulieren banen binnen de zorg (woonassistent, helpende (plus), verzorgende IG, verpleegkundige e.a.) ook verschillende BBL-opleidingstrajecten aan waarin jij kunt werken en leren in de zorg.
De opleidingen die we bieden zijn op niveau 2, 3 en 4 en worden in samenwerking met het ROC Horizon College, ROC Kop van Noord-Holland en de Hogeschool van Amsterdam aangeboden.
Sta je op het punt je vmbo-, havo-, vwo- of mbo-diploma te behalen en ben je opzoek naar een praktisch georiënteerde (vervolg)opleiding? Of wil je als zij-instromer in de zorg de kneepjes van het vak leren?
Deelnemen aan één van deze zorgopleidingen betekent dat je het volgen van een studie combineert met het werken als leerling in de praktijk. Werken doe je in onregelmatige diensten bij een Omringlocatie of thuiszorgteam bij jou in de buurt.

Dit is een intensieve combinatie die veel tijd en energie in beslag neemt, maar je ook veel oplevert. Zo kun je alles wat je leert direct toepassen in de praktijk. Je krijgt een marktconform salaris en Omring betaalt het college- en het boekengeld. Ook wordt een gedeelte van je studie-uren aan jou vergoed. Zo kun jij je richten op het werken en leren in de zorg!

Klik op de play button voor de bedrijfsvideo