Schoonmaakbedrijf Victoria BV

Omschrijving bedrijf

Wij zijn Victoria schoonmaakbedrijf uit Alkmaar. Victoria is meer dan 60 jaar geleden gestart als een klein glazenwassersbedrijf. Vandaag de dag zijn wij een multifunctionele dienstverlener in meerdere sectoren. Momenteel hebben wij rond de 800 collega’s en komen over de vloer bij ongeveer 400 opdrachtgevers. Onze mensen zijn onze kracht. Zij zijn het gezicht van ons bedrijf. Bij Victoria is iedere medewerker daarom belangrijk. Wij geven de aandacht aan onze mensen die ze verdienen,

Motivatiebrief

Wie zijn wij?
Wij zijn Victoria schoonmaakbedrijf uit Alkmaar. Victoria is meer dan 60 jaar geleden gestart als een klein glazenwassersbedrijf. Vandaag de dag zijn wij een multifunctionele dienstverlener in meerdere sectoren. Momenteel hebben wij rond de 800 collega’s en komen over de vloer bij ongeveer 400 opdrachtgevers.

Onze mensen zijn onze kracht. Zij zijn het gezicht van ons bedrijf. Bij Victoria is iedere medewerker daarom belangrijk. Wij geven de aandacht aan onze mensen die ze verdienen, zodat zij optimaal kunnen presteren.

Motivatiebrief
Werken bij Victoria betekent dat:
 Je jouw salaris altijd op tijd ontvangt, ook tijdens feestdagen;
 Je op jouw verjaardag een betaalde vrije dag hebt;
 Je een leuke werkplek dichtbij huis hebt bij interessante opdrachtgevers zoals:
o Atlas College
o Tabor College
o Action
 Je in teamverband of juist zelfstandig kunt werken. Waar jij je het meest prettig bij voelt;
 Je jezelf kunt blijven ontwikkelen. Dit doe je door het volgen van opleidingen in het Victoria opleidingshuis. Maar je kunt ook bij ons terecht voor stages en werkervaring plekken. Binnen iedere laag van de organisatie stomen wij namelijk collega’s klaar voor het doorgroeien naar een hogere of gespecialiseerdere functie: het “trappetje van Victoria”.
 Je geholpen wordt met problemen op het werk of thuis. Daarom zie je je leidinggevende regelmatig en kun je altijd terecht bij ons vertrouwenspersoon. Ook helpt een budgetcoach onze collega’s die daar baat bij hebben in hun budgettering, verwijst hen naar de juiste loketten en houdt regie over het proces.
 Je er echt bij hoort. Om je op de hoogte te houden van wat er met je collega’s gebeurt, ontvang je 10x per jaar een nieuwsbrief met o.a. geboortenieuws en lekkere internationale recepten van collega’s. Op De dag van de schoonmaker en in december ontvang je een mooi geschenk om je te laten weten hoe zeer wij jou waarderen. Verder kun je voor World Compliment day jaarlijks een collega nomineren -én natuurlijk zelf genomineerd worden- voor het winnen van een gaaf cadeau. Afgelopen jaar waren dit custom sneakers.

Wij hopen dat wij je interesse hebben gewekt en je bij ons aanmeldt. We gaan graag met je in gesprek!

Met vriendelijke groet

Je toekomstige collega’s

Klik op de play button voor de bedrijfsvideo