Simon Loos bv

Omschrijving bedrijf

Simon Loos is een van de grootste en meest gewaardeerde logistiek dienstverleners van Nederland. Dit jaar vierden we een mijlpaal: ons 85-jarig bestaan! Wij verzorgen het transport voor tal van bekende bedrijven en merken, maar zijn ook sterk in warehousing, co-packing en logistieke consultancy. Bij ons kun je o.a terecht in de winkel- en horecadistributie, drankenlogistiek, bulktransport en AH-homeservice. Met meer dan 60 locaties is er altijd wel een standplaats bij jou in de buurt.

Motivatiebrief

Beste heer/dame,

Met grote belangstelling zoeken wij via deze weg graag contact met jou. Want wij zijn hard op zoek naar nieuwe chauffeurs die ons in het transport komen versterken. Maar laten we ons eerst even voorstellen.

Simon Loos bv. is in 1939 opgericht en uitgegroeid tot een van de bekendste logistiek dienstverleners van Nederland. Wij staan zelfs in de Top 20 en daar zijn we natuurlijk heel trots op. Wij hebben een prachtig wagenpark, met mooi en modern materieel. Met 5 transportdivisies en vanuit zestig vertreklocaties kun je bij ons alle kanten op. Qua werktijden zijn we heel flexibel; in aantal uren, lekker vroeg beginnen of juist later op de dag, alleen de weekenden of als oproepkracht; alles is bespreekbaar.

Op dit moment zoeken wij specifiek chauffeurs voor onze boodschappenbezorgdienst. Heb je je B-rijbewijs, dan kun je zo bij ons aan de slag. Alles tussen 1 en 5 dagen is mogelijk. Deze functie komt met opleidings- en doorgroeimogelijkheden.

Kortom, we denken dat wij jou als werkgever heel veel te bieden hebben!

Wij hopen dat jouw interesse is gewekt en zijn graag bereid om een en ander toe te lichten in een persoonlijk gesprek.

Met vriendelijke groet,

Simon Loos