Stamhuis / Bimmerman

Omschrijving bedrijf

Stamhuis bevindt zich op het dynamische snijvlak van Retail en de Bouw. “Never a Dull moment” want beide sectoren worden met enige regelmaat uitgedaagd en zijn altijd zoekende naar (innovatieve) verbeteringen. Bimmerman is een belangrijk onderdeel hiervan en is gespecialiseerd in de meest uiteenlopende afbouw- en interieurwerkzaamheden. In onze hypermoderne werkplaats met geavanceerd machinepark in Medemblik werken onze vakmensen aan de hoogwaardige prefab-productie van maatwerkinterieur.

Motivatiebrief

Medemblik, januari 2023

Betreft: Motivatiebrief Stamhuis / Bimmerman

Beste dame, heer,

Onze aandacht werd direct getrokken door het omgekeerd solliciteren evenement van het werkgevers servicepunt Noord-Holland Noord.

Middels dit schrijven willen wij ons dan ook graag kort aan u voorstellen.

Bimmerman is een belangrijk onderdeel van de Stamhuis Groep en is gespecialiseerd in de meest uiteenlopende afbouw- en interieurwerkzaamheden. In onze hypermoderne werkplaats met geavanceerd machinepark in Medemblik werken onze vakmensen aan de hoogwaardige prefab-productie van maatwerkinterieur. Zo beschikken wij over geavanceerde CNC-machines en een geautomatiseerde zaagmachine waarmee wij kant-en-klaar bouwsystemen machinaal kunnen vervaardigen. Met onze eigen disciplines Interieur, Utiliteit en Retail hebben wij ontelbare bedrijfs-, kantoor- en winkelinterieurs in een kort tijdsbestek compleet verbouwd en gebruiksklaar gemaakt. Van vloer tot en met plafond en van stoffering tot en met de inrichting. Kortom, het totale afbouwpakket.

Stamhuis wil ook in de komende jaren blijven groeien. Om die ambitie gestalte te geven zijn wij altijd op zoek naar talentvolle en betrokken collega’s. Met de juiste capaciteiten en drive kan je bij ons veel bereiken!

Momenteel gaat onze voorkeur uit naar nieuwe collega’s voor onze locatie in Medemblik. Dit zowel in de fabriek als op kantoor met ervaring of ambities binnen de (interieur) bouw.

Uiteraard staan wij zeker open om ook kennis te maken met andere profielen.

Hopelijk zijn jullie bereid om onze stand te komen bezoeken zodat wij ons verder kunnen introduceren.

Wij nodigen u van harte uit!

Met een vriendelijke groet,

Stamhuis / Bimmerman

Klik op de play button voor de bedrijfsvideo