Trigion

Omschrijving bedrijf

Het werk in de beveiliging kent oneindig veel mogelijkheden. Geen dag is hetzelfde als je werkt binnen ons familiebedrijf en we hebben functies in bijna alle segmenten. Vrijwel dagelijks komen mensen onze beveiligers, gastheren en hostesses tegen. Bijvoorbeeld bij de gate op een vliegveld, de ingang van een winkelcentrum, of de receptie van een kantoor. Daarnaast weten onze specialisten natuurlijk raad met online veiligheid.

Motivatiebrief

Wij zijn het grootste beveiligingsbedrijf van Nederland. Of je nu wilt werken als beveiliger op festivals, als gastheer of -vrouw in publieke gebouwen of als nachtwaker in een hotel, wij hebben altijd een functie die bij je past. Een baan met veel afwisseling en uitdaging! Jij zorgt voor veiligheid op elke locatie en dat wordt gewaardeerd.
Heb je nog geen beveiligingsdiploma? Je krijgt je opleiding van ons cadeau!
We vinden het belangrijk dat je op je plek zit en we kijken ook altijd samen wat er bij jou past.
Het uurloon voor een gediplomeerd beveiliger ligt tussen de 15,08 en 17,97 (zonder toeslagen). In de opleiding is dit 14,44 per uur en door toeslagen kan je salaris lekker oplopen.

Solliciteren gaat eenvoudig en snel via onze online sollicitatiegame. Een CV of brief is bij ons niet nodig.
De game duurt zo’n 20 minuten. Je ziet video’s over het werk als beveiliger bij Trigion. Zodra je de game hebt afgerond hebben wij een goed beeld van jou én heb jij een goed beeld van het werkveld.

Klik op de play button voor de bedrijfsvideo