Verkeer Centrale Nederland

Omschrijving bedrijf

Dagelijks zorgt Verkeer Centrale Nederland met een groot team van enthousiaste medewerkers voor een veilige doorstroming in het verkeer. Je kunt ons tegenkomen bij bijvoorbeeld wegwerkzaamheden, grote- of kleinschalige bouwprojecten, evenementen of bij calamiteiten voor de veiligheid van weggebruikers.

Motivatiebrief

Wij zijn Verkeer Centrale Nederland.

Dagelijks zorgen wij met een groot team van enthousiaste medewerkers voor een veilige doorstroming in het verkeer. Je komt ons tegen bij bijvoorbeeld wegwerkzaamheden, grote- of kleinschalige bouwprojecten, evenementen of bij calamiteiten voor de veiligheid van weggebruikers.

Verkeer Centrale Nederland biedt een fijne en inspirerende werkomgeving waar je veel kan leren, kan doorgroeien en fouten mag maken. Bovendien bieden wij, naast een goed salaris gebaseerd op jouw kennis en ervaring, onregelmatigheidstoeslagen, pensioensopbouw en reiskostenvergoeding. Daarnaast krijg je 25 vakantiedagen bij een 40-urige werkweek zodat je vol belevenissen weer op de werkvloer kunt verschijnen!

Wie ben jij

Je bent een echte teamplayer en houdt van aanpakken. Met jouw fysiek goede conditie is geen verkeersbord jou te veel en plaats je deze volgens het verkeersplan op de juiste locatie. Daarnaast beheers je de Nederlandse taal en ben je beried indien nodig cursussen te volgen die tot jouw functie behoren. Tenslotte ben je flexibel inzetbaar en heb je geen 9 tot 5 mentaliteit. Op de vrijdag ben je na je dienst in voor een hapje uit de frituur en een koud drankje uit de koelkast.

Herken jij jezelf in de bovenstaande tekst? Dan is de vacature Medewerker/Vakman Verkeersmaatregelen helemaal iets voor jou!

Liever minder fysiek werk? Geen probleem! Bij Verkeer Centrale Nederland zijn wij ook opzoek naar enthousiaste verkeersregelaars om het verkeer in goede en veilige banen te leiden. Wij leiden je op!

Kortom, heb jij affiniteit met het verkeer en lijkt het jou leuk om aan de slag te gaan in de buitenlucht? Solliciteer dan op een toffe baan met doorgroeimogelijkheden. Liever eerst kennis maken en sfeerproeven? Je bent van harte welkom bij onze stand tijdens het evenement Omgekeerd Solliciteren in Schagen en Hoorn.

Tot dan!

Klik op de play button voor de bedrijfsvideo