Vragen & Contact

Veel gestelde vragen Werkzoekenden

Dit event is voor alle werkzoekenden en andere geïnteresseerden uit de regio Noord-Holland Noord.

Ja, zowel de inspiratiesessies als de workshop zijn online en zullen plaatvinden via Zoom. Na uw aanmelding ontvangt u een aantal dagen vooraf de links naar de inspiratiesessies en/of de workshop.

Ja, dit is mogelijk. Een aantal dagen voorafgaand aan het event ontvangt u van ons een e-mail met daarin de links naar de naar de inspiratiesessies en de workshop. Deze link kunt u openen op uw laptop, tablet of telefoon.

U bepaalt zelf waaraan u mee doet. Tijdens de inschrijving ziet u een overzicht van de verschillende inspiratiesessies waarvoor u zich kunt aanmelden op de aangegeven tijden. Wij willen benadrukken dat de workshop een goede voorbereiding is op de geplande inspiratiesessies.

De inspiratiesessies vinden plaats op verschillende tijdstippen en hebben geen overlap. U schrijft zich in bij de inspiratiesessie(s) waarin u geïnteresseerd bent. Er is geen maximum aan verbonden.

Nee, de presentaties worden niet nagestuurd. Wilt u de presentatie wel ontvangen, neem dan contact op via info@meetandgreetnhn.nl.

Zorg dat u op tijd inlogt en/of eventueel vooraf test met iemand vanuit uw omgeving. Zo bent u goed voorbereid en komt u niet voor technische verassingen te staan.

Zorg ervoor dat je de browser Microsoft Edge gebruikt, overige browser (zoals Internet Explorer) zijn verouderd en ondersteunen de nieuw software van deze website niet.

U kunt zich afmelden door in te loggen op uw profiel. 

 

Stuur dan een e-mail naar info@meetandgreetnhn.nl