Doet u ook mee?

Tijdens dit online event kunt u meedoen met een workshop omdenken en kunt u zich laten enthousiasmeren en inspireren tijdens onze inspiratiesessie(s) over verschillende branches.

Dinsdag 14 en donderdag 16 juni

Workshop Omdenken

In deze workshop leert u hoe u moet omdenken door het denken in termen van mogelijkheden in plaats van het denken in problemen. Op beide dagen start de workshop om 10.00 uur.

 

 

 

Dinsdag 21, woensdag 22 en donderdag 23 juni

Inspiratiesessies

Bent u benieuwd naar wat voor inspiratiesessies er gegeven worden? Onder het kopje inspiratiesessie op onze website kunt u zien welke sessies er zijn en wat er tijdens zo een inspiratiesessie behandelt wordt.

Wanneer u zich registreert kunt u een plek bemachtigen om één of meerdere inspiratiesessie(s) bij te wonen. Bij het aanmelden vindt u een overzicht van alle inspiratiesessies. Om deel te nemen aan het online event heeft u een laptop, smartphone of tablet nodig.

Wees er snel bij want vol = vol.

 

 

 

 

Bent u al werkzaam, maar heeft u nog wat extra hulp nodig over wat meer bij u past?

Dan bent u bij NHN Werkt Door aan het juiste adres! Wij kijken samen met u wat nodig is om u zo snel als mogelijk aan werk te helpen: omscholing, bijleren, meer inzicht in uw competenties of gewoon een steuntje in de rug om op die ene nieuwe werkgever af te stappen. Neem contact op onder vermelding van de inspiratiesessies en bepaal uw toekomst samen met ons! www.nhnwerktdoor.nl