Omgekeerd Solliciteren Hoorn

Zo ziet de dag eruit:

De inloop van deze dag is vanaf 10.00 uur waarin we u welkom heten met een kopje koffie/thee en wat lekkers. Om 10.45 uur gaan we van start met de centrale opening. Belangrijk dat u dan aanwezig bent! Voor dit event zijn er mooie werkgevers aanwezig uit diverse branches. Alle werkgevers worden in de gelegenheid gesteld een korte pitch te geven over wat voor functies er momenteel open staan en waarom je bij deze werkgever zou willen werken. Na de pitches gaat de banenmarkt van start, waarbij u kunt bepalen met wie u in gesprek gaat. Tijdens het event zal om 11:45 uur de workshop “Doorbreek uw patronen in het vinden van uw droombaan” plaats vinden en om 12:30 uur de workshop “Krachtig presenteren”. Deze workshops duren 45 minuten. U dient zich op te geven voor deze workshops, dit kan tijdens uw aanmelding. Het event duurt uiterlijk tot 14:00 uur.

Workshops

Workshop 1 “Doorbreek uw patronen in het vinden van uw droombaan” – Starttijd 11:45 uur

Loopt u wel eens vast in het schrijven van uw sollicitatiebrief? Bent u op zoek naar andere manieren om een goede eerste indruk te maken? Wilt u uw brief eruit laten springen? Dan is het tijd om uw vaste patronen te doorbreken. In deze workshop leert u hoe u uw creatieve mindset aan kan zetten en zo nieuwe mogelijkheden kan ontdekken. We leren u alles over het doorbreken van uw vaste patronen, het uitstellen van uw eigen oordeel en geven u een simpele manier om snel tot nieuwe ideeën te komen. Een workshop bomvol inspiratie en creativiteit, zodat u vol energie kan gaan doorbreken!

Workshop 2 “Krachtig presenteren” – Starttijd 12:30 uur

Heeft u altijd al willen weten hoe u zichzelf goed kunt presenteren tijdens een sollicitatie- of een netwerkgesprek? Kom dan naar de workshop “Krachtig presenteren”. Tijdens deze workshop leer u over het belang van een goede eerste indruk geven. Wist u dat in 10 seconden de ander al een beeld gevormd heeft van u? We nemen u graag mee in hoe u dat beeld positief kunt beïnvloeden. Meld u aan dan kunt u het zelf ervaren! Aanmelden

Datum en tijd

30 oktober 2023 | 10:00 – 14:00

Locatie

Park Schouwburg, Westerdijk 4, 1621 LE Hoorn

Deelnemende opleiders en bedrijven

Verschillende opleiders of werkgevers die een opleiding aanbieden zijn aanwezig om informatie te bieden over hun opleidingsmogelijkheden of vacatures.

Asito

Waarom voor Asito werken? Samen met onze collega’s van meer…

Herenbos

Op zoek naar een actieve baan en wil je graag…

Nieuw MBO

Bij Nieuw MBO bieden we twee unieke opleidingen die studenten…

Omring

Bij Omring krijg je volop ruimte om te groeien. Zowel…