Omgekeerd Solliciteren Hoorn

Zo ziet de dag eruit:

De inloop van deze dag is vanaf 8.30 uur waarin we u welkom heten met een kopje koffie/thee en wat lekkers. Om 09.15 uur gaan we van start met de centrale opening. Belangrijk dat u dan aanwezig bent! De banenmarkt is van start, waarin u kunt bepalen met wie u in gesprek gaat. Voor iedere regio zijn er mooie werkgevers vertegenwoordigt uit diverse branches. Alle werkgevers worden in de gelegenheid gesteld een korte pitch te geven over wat voor functies er momenteel open staan en waarom je bij deze werkgever zo willen werken. Het event duurt uiterlijk tot 12:00 uur.

Workshops

Ook is er de mogelijkheid tot het volgen van inspirerende workshops, waar u zich op de dag zelf (bij binnenkomst) voor kunt opgeven. Wees er op tijd bij van vol = vol.

Workshop 1 “Als je doet wat je deed, krijg je wat je kreeg: 5 gouden kansen om meer regie te pakken op jouw droombaan!”

Wat zou het mooi zijn als 2023 het jaar is waarin jij weer vol plezier, passie en energie werkt bij jouw ideale werkgever? Maar hoe krijg je nu die kans die je zo verdient? Hoe maak je jezelf zichtbaar voor die werkgever waar je zo graag wil werken en hoe zorg je ervoor dat je meer regie pakt op het resultaat? Na deze powerworkshop heb je precies door waar jij het verschil kunt maken door het anders te doen. Ontdek de 5 gouden tips om het solliciteren veel slimmer te doen. Zodat je krijgt wat je verdient!

Workshop 2 “Wie schrijft, die blijft! Hoe schrijf ik een passende motivatiebrief?”

Dit is hem, de droomvacature! Maar hoe zorgt u ervoor dat ze u ook als droom kandidaat zien? Met behulp van de vacature analyse schrijft u een passende motivatie die aansluit bij wat de werkgever zoekt, en wie u bent! Komt u toevallig de droomvacature tegen, waar u een motivatiebrief voor wilt schrijven? Neem deze dan vooral mee naar de workshop, dan schrijven we de motivatie ter plekke!

Datum en tijd

24 januari 2023 | 08:30 – 12:00

Locatie

Park Schouwburg, Westerdijk 4, 1621 LE Hoorn

Deelnemende bedrijven

Benieuwd naar welke bedrijven er deelnemen in deze regio? Klik dan op onderstaande bedrijfsnamen en lees alvast een korte omschrijving van het bedrijf en de motivatiebrief waarin zij zichzelf voorstellen.

Boels Rental

Een grote bouwplaats, een festivalterrein of het nieuwe terras in…

Cv dokter

Ben jij benieuwd hoe werkgevers naar jouw cv kijken? Of…

Eva van Hoorn

Bij Eva van Hoorn vinden wij een goede kraamverzorgende erg…

Feenstra

Hey nieuwe collega! Leuk je via deze weg te ontmoeten!…

GP Groot

GP Groot, wie kent ons niet? Dat is ook niet…

Herenbos

Wat Herenbos speciaal maakt? Het persoonlijke contact. Iedere maand bellen…

Omring

Bij Omring ervaren we dagelijks de mooie kanten van ons…

Simon Loos bv

Beste heer/dame, Met grote belangstelling zoeken wij via deze weg…

Stamhuis

Beste dame, heer, Onze aandacht werd direct getrokken door het…

Taxi Kaijer

Taxi Kaijer zoekt enthousiaste medewerkers voor het vervoeren van passagiers…